Life goals

Life goals

24 maart 2021 1 Door Marìs

Vandaag geef ik jullie mijn review van het boek Life goals van Laura Brijde.

Life goals

Life goals

Vandaag lezen jullie mijn review van het boek Life goals, geschreven door Laura Brijde. Zij is bekend van haar blog(s) en Youtube. De omschrijving op de achterkant van het boek is als volgt.

Leestip: Think & Grow rich!

De perfecte baan, een leuke relatie, mooie reizen maken en vooral plezier hebben in alles wat je doet. Voor ‘onze’ generatie lijken de mogelijkheden eindeloos. Millennials zijn doorgaans hoogopgeleid en hebben een ontembare lust naar succes in het leven – op alle gebieden. En het kan altijd beter en méér. Herkenbaar?

Laura Brijde geeft je een inkijkje in haar millennialbestaan en vertelt openhartig over de onderwerpen die haar na aan het hart liggen: carrière, liefde, onzekerheden, reizen en geluk. Van piepjonge en onervaren blogger tot reizende zzp’er, en van romantische lange-afstandsrelaties tot verhuizen naar de zonnige Costa del Sol.

Laura neemt je, zoals alleen zij dat kan, mee in haar belevenissen en avonturen, vol openhartige verhalen, ongemakkelijke acties en leerzame tips. Zo leer je in Life Goals hoe je de beste hashtags #girlboss, #couplegoals, #nofilter, #wanderlust en #happylife niet slechts online, maar juist ook offline kunt nastreven.

Mijn review

Dit boek van Laura is onderverdeeld in grote hoofdstukken, maar gelukkig wel met kleine subhoofdstukken in de hoofdstukken. Je kunt het daardoor toch tussendoor wegleggen als je even iets anders moet doen en daarna weer goed de draad van het verhaal oppakken. Wel zo prettig, zelf vind ik dat altijd erg belangrijk bij een boek.

Ik ‘ken’ Laura van haar Youtube kanaal ‘Leer Spaans met Lau’, waarop zij hele fijne video’s maakte om meer Spaans te kunnen leren. Helaas is zij hier ook alweer mee gestopt (omdat de sfeer in de reacties niet meer leuk was voor haar). Ik vond het leuk op haar op deze manier een beetje beter te leren kennen en haar verhalen te lezen. Mijn favoriete hoofdstukken waren Wanderlust met mooie reisverhalen en tot slot ook Happy life, want wie wil er nou niet gelukkig leven!

Als je Laura volgt is het boek zeker een aanrader, en als je haar wilt leren kennen ook!

Je kunt Life Goals bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Ken jij Laura Brijde? Heb je haar boek al gelezen of staat deze nog op jouw lijstje?

Life goals