Marionet

Marionet

19 juni 2021 1 Door Marìs

Marionet is geschreven door Daniel Cole. Vandaag review ik dit boek voor jullie, dit is deel 2 in de serie over de rechercheur Emily Baxter en Wolf.

Marionet

Marionet

Het boek wat ik vandaag voor jullie review is Marionet, geschreven door Daniel Cole. De omschrijving van het boek is als volgt.

Leestip: Memento!

Rechercheur Emily Baxter krijgt te maken met een nieuwe zaak die haar akelig bekend voorkomt: een lichaam dat in dezelfde onmogelijke houding is opgehangen als bij de Ragdoll-moord. Dit keer bevindt het lichaam zich echter in New York, en staat het woord ‘Lokaas’ gekerfd op de borst. 

Terwijl de media-aandacht steeds groter wordt, wordt Baxter ingeschakeld bij een andere zaak. Daar treft ze eenzelfde soort moord aan: nu met het woord ‘pop’ in het lijkt gekrast. Voor wie is het lokaas bedoeld, en wie zijn de poppen? Maar nog belangrijker, wie heeft de touwtjes in handen?

Mijn review van dit boek

In het begin, de eerste 5 hoofdstukken ongeveer kon ik het verhaal niet helemaal volgen, omdat ik even zo snel deel 1 niet terug kon halen in mijn hoofd. Het zou dus handig zijn om deel 1 en 2 direct achter elkaar te lezen. Tenzij je heel goed van geheugen bent.

Afgezien daarvan werd het verhaal al vrij snel spannend en daar hou ik wel van. Wie pleegt toch die moorden? En wat is overeenkomst tussen de slachtoffers? Waar haalt de moordenaar ze vandaan? Of zijn er meerdere moordenaars?

Zullen zij de dader te pakken krijgen, of kan deze onder de radar blijven? Je komt er allemaal achter als je dit boek leest. Een mooie thriller geschreven door Daniel Cole. Aanrader!

Je kunt Marionet bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Ken jij deze serie over rechercheur Emily Baxter? Wat vindt jij van deze serie? Ik vind hem erg spannend!

Marionet