Memento

Memento

16 juni 2021 2 Door Marìs

Memento, geschreven door Emelie Schepp, schrijfster van spannende boeken. Vandaag review ik dit boek voor jullie en ik vertel waar het over gaat.

Memento

Memento

Memento, geschreven door Emelie Schepp, is het boek wat ik vandaag voor jullie ga reviewen. De omschrijving van het boek is als volgt.

Leestip: Winterberg!

Zomer 1986. Een negenjarig meisje wordt wakker in een ziekenhuisbed. Ze herinnert zich niet hoe ze daar terecht gekomen is. 2012. In Zweden wordt het hoofd van de immigratiedienst vermoord en alle sporen leiden naar een kind als dader. Officier van justitie Jana Berzelius duikt in de zaak en gaandeweg het onderzoek komen gruwelijke herinneringen aan haar eigen verleden naar boven.

Wat gaat er schuil achter de nu zo sterke Jana? Is zij eigenlijk wel te vertrouwen? En waarom jeukt dat litteken in haar nek plotseling zo hevig?

Mijn review van dit boek

Ook dit boek in de serie over Jana Berzelius is weer super spannend! Je komt echt een heel stuk meer te weten over haar verleden. En hoe zij aan heel heftige situaties ontsnapt is. Is zij de enige die het heeft overleefd, of blijken er toch nog meerdere mensen te leven?

En komen zij er uiteindelijk achter wie het hoofd van de immigratiedienst vermoord heeft? Was het écht een kind die dat gedaan heeft? En waarom? En wat zit er allemaal achter? En wat gebeurt er ondertussen allemaal voor illegaals in de haven? Wat zit er in de opgedoken containers die jaren lang vermist geweest zijn?

Je krijgt in dit boek op al deze vragen een antwoord. Als je eenmaal goed in het verhaal zit, wat ik zelf al meteen in het begin had, dan wil je dit boek niet meer wegleggen tot dat het uit is. En het liefst wil je daarna ook nog verder lezen. Zeker een aanrader!

Je kunt Memento bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Ken jij deze serie over Jana Berzelius? Ben je er net zo weg van als ik?

Memento