Mijn hond Money

Mijn hond Money

16 december 2020 3 Door Marìs

Vandaag review ik voor jullie het boek Mijn hond money. Dit boek is geschreven door Bodo Schäfer.

Mijn hond money

Mijn hond Money

Vandaag review ik voor jullie het boek Mijn hond Money. De omschrijving van het boek is als volgt.

Leestip: Rijke pa’s cashflow kwadrant

Al heel lang was de droom van Lisa Houtman een hond te hebben. Totdat op een dag haar wens uitkomt en ze een witte labrador vindt. Ze noemt hem Money en dat blijkt heel toepasselijk. Door Money onderneemt Lisa de juiste stappen om in haar nog jonge leven de juiste beslissingen met betrekking tot geld te nemen. Ze leert hoe ze moet sparen en dat het werkelijk mogelijk is om dromen uit te laten komen. Ze leert interessante en wijze mensen kennen en maakt met haar hond Money spannende tijden door.

Mijn hond Money is een inspirerend en vooral leerzaam boek voor alle mensen om de belangrijke basisprincipes van geld en succes te leren begrijpen.

  • hoe verdien je veel geld?
  • wat is er zo leuk aan sparen?
  • hoe beleg je in beleggingsfondsen?

Mijn review van dit boek

Dit boek is heel leuk en mooi verhalend geschreven. In principe wordt dit genoemd als een boek voor kinderen, maar daar ben ik het niet helemaal mee eens. Er staan namelijk voor kinderen best lastige termen in. Ik vind het boek daarom geschikt voor iedereen. Met behulp van volwassenen is het wel een mooie leerschool voor kinderen, maar voor volwassenen is het ook zeker geschikt als je de normale financiële boeken bijvoorbeeld saai vindt.

Ik vond het een erg leuk verhaal om te lezen. Het is compleet wat anders dan de normale financiële boeken en toch een mooie leerschool voor iedereen die meer over geld en rijk worden wil leren.

Daarom vind ik dit boek wel echt een aanrader om te lezen! Iedereen die meer over geld en rijk worden te weten wil komen, kan hier iets van leren.

Je kunt Mijn hond Money bestellen op bol.com (alleen in het Duits beschikbaar op bol, op moment van schrijven). Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Heb jij dit boek al eens gelezen? Laat dan weten wat je ervan vond!

Mijn hond Money