Mijn laatste leugen

Mijn laatste leugen

10 oktober 2020 0 Door Marìs

Mijn laatste leugen. Dit boek is geschreven door Riley Sager.

Mijn laatste leugen

Mijn laatste leugen. De omschrijving op de achterkant van het boek is als volgt.

Leestip: Vriendschapsverzoek!

Toen: Het was de eerste zomer dat Emma van huis was. In Camp Nightingale maakte ze nieuwe vrienden. Ze had het naar haar zin. Ze leerde leugens te vertellen. Toen verdwenen de drie meisjes met wie ze haar huisje deelde spoorloos in het bos en bleef ze als enige achter.

Vijftien jaar later: Nu is Emma een gevierd kunstenaar, geplaagd door herinneringen aan die bewuste avond in het zomerkamp. Ze wordt door de kampleiding van Camp Nightingale gevraagd een zomercursus schilderen te geven. Omdat ze het verleden definitief wil verwerken besluit ze te gaan. Eenmaal aangekomen blijkt ze in hetzelfde huisje als toen te overnachten en het verandert opnieuw in een plaats delict.

Mijn review van dit boek

Dit boek was erg spannend! Het verhaal werd goed opgebouwd even als de spanning. Het hele boek lang blijft je je afvragen wat er met de meisjes gebeurd is. Leven ze nog of niet? Wie is de dader? Worden ze ooit nog teruggevonden? Of blijft het voor altijd een mysterie?

Als je van thrillers/ spannende boeken houdt vind ik dit boek een echte aanrader, want het verhaal is echt spannend! Ik ga binnenkort in elk geval eens kijken of deze schrijver nog meer boeken geschreven heeft.

Je kunt Mijn laatste leugen bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Ken jij dit boek? Hou je ook zo van spannende boeken of vind je dat maar niks?

Mijn laatste leugen