Mijn zus wordt vermist

Mijn zus wordt vermist

8 januari 2022 1 Door Marìs

Vandaag review ik voor jullie het boek; Mijn zus wordt vermist, geschreven door Carissa Ann Lynch.

Mijn zus wordt vermist

Mijn zus wordt vermist

Vandaag lezen jullie mijn review van; Mijn zus wordt vermist. Dit boek is geschreven door Carissa Ann Lynch. De omschrijving is als volgt.

Leestip: Schijndood!

Madeline was altijd de onafhankelijke, succesvolle zus tegen wie Emily opkeek. Nu zijn de rollen plotseling omgedraaid. Madeline is verlaten door haar man en ze moet zich alleen zien te redden met haar twee kleine kinderen. Ze vraagt Emily om hulp, alleen lijkt de echtscheiding niet haar enige probleem…

Van het ene op het andere moment verdwijnt Madeline. Emily blijft met de twee kinderen achter en raakt steeds verontruster. Ze vertrouwt niemand meer. Als het politieonderzoek maar traag op gang komt, besluit ze zelf op zoek te gaan. Ze vindt een ijzingwekkende videotape met een vreselijke misdaad van twintig jaar geleden. Is haar zus het slachtoffer of degene die alles in scène heeft gezet?

Mijn review van dit boek

Dit boek was zeker richting het moment van de verdwijning van Madeline erg spannend. Ook heeft Emily een issue, ze is namelijk bang voor/ in het bos. Maar waarom eigenlijk? Haar neefje en nichtje kent ze nog niet, haar neefje is 8 naar nichtje een paar jaar jonger. Maar ineens moet ze voor hun zorgen. Hoe zal dat haar vergaan? Ze heeft geen enkele ervaring met kinderen…

En waarom duikt Sarah ineens op in haar gedachten? Wat hebben Sara en Ben, haar neefje, met elkaar gemeen? En welke oude bekenden duiken er nog meer ineens op? Wonen haar oude buren nog steeds naast haar zus? En wat is er met die meneer aan de hand? Klopt het wel wat er gezegd wordt?

Allemaal vragen waar je antwoord op krijgt tijdens het lezen van dit boek. Ook kom je te weten wat er met de vermiste Madeline gebeurt is en of ze nog leeft of niet. Zeker een aanrader als je van spannende verhalen houdt!

Je kunt Mijn zus wordt vermist bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Kende jij dit boek? Zelf had ik nog nooit van dit boek of deze schrijfster gehoord, totdat ik het ergens tegen kwam.

Mijn zus wordt vermist