Miljonair met een gewone baan

Miljonair met een gewone baan

20 oktober 2021 1 Door Marìs

Miljonair met een gewone baan. Dit is het boek wat ik vandaag ga reviewen. Het is geschreven door Oeds-Jan Postma.

Miljonair met een gewone baan

Miljonair met een gewone baan

Miljonair met een gewone baan. Dit boek werd geschreven door Oeds-Jan Postma en de omschrijving op de achterkant is als volgt.

Leestip: Vaarwel spullen!

Een miljoen op de bank, wie droomt er niet eens van? Nooit meer werken, alles doen wat je wilt. Maar waarom zou je het bij dromen laten? Financieel onafhankelijk worden, dat kan iedereen. Ook als je een modaal inkomen hebt. Om miljonair te worden hoef je niet dag en nacht te werken of de jackpot te winnen. Het geheim is om bescheiden te leven en tegelijkertijd slim te beleggen.

In dit boek geen verhalen over bekende voetballers, zangers of topondernemers, maar over heel gewone mensen, zoals de schrijver. Alles wat je volgens de selfmade miljonair Oeds-Jan Postma nodig hebt, is de zelfdiscipline om niet na elke commercial naar de winkel te rennen en een handige manier om je vermogen te laten groeien. Hoe je dat aanpakt lees je in dit boek. Postma werkt nog steeds. Omdat hij het leuk vindt. Voor het geld hoeft het niet meer.

Mijn review

Ik vond ten eerste de titel van het boek al leuk gevonden en aansprekend. Een titel die echt nieuwsgierig maakt. Daarnaast vond ik het boek ook lekker snel en goed weglezen. Ik vloog zo door de hoofdstukken heen en het boek was vrij snel uit. Op het laatste gedeelte na. Dat ging over beleggen en daarbij moet je toch even heel goed je aandacht houden om te snappen wat er staat omdat er veel termen in voor komen. Wel worden deze termen weer goed uitgelegd, waardoor je snapt waar het over gaat. Dat is erg fijn.

Ook staat er bij het begin van elk hoofdstuk een quote. Zoals bijvoorbeeld bij het laatste hoofdstuk de welbekende quote van Pippi Langkous: ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!’ Heerlijk die positiviteit!

Verder word er in dit boek echt goed stap voor stap uitgelegd wat er belangrijk is om ‘miljonair’ te worden met een gewone baan. Ook wordt er aandacht besteed aan de valkuilen waar vele mensen in trappen waardoor ze dus geen miljonair worden. Verder wordt er ook nog aandacht besteed aan een heel belangrijk punt die ook zeker niet mag ontbreken en dat is hoe je je geld voor je laat werken zodat het steeds meer wordt.

Kortom; dit is een van de weinige financiële boeken waar ik echt enthousiast over ben en waarvan ik vind dat iedereen deze gelezen moet hebben! Echt een aanrader!

Je kunt Miljonair met een gewone baan bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Kende jij dit boek al? Of staat het op jouw lijstje van boeken die je nog wilt lezen?

Miljonair met een gewone baan