Narcotica

Narcotica

14 mei 2022 1 Door Marìs

Vandaag lezen jullie mijn review van het boek; Narcotica. Dit boek is geschreven door Emelie Schepp.

Narcotica

Narcotica

Vandaag lezen jullie mijn review van ‘Narcotica’, geschreven door Emelie Schepp. De omschrijving van het boek is als volgt.

Leestip: Droom van een zomer!

Op het station van Norrköping wordt in een trein een dode vrouw aangetroffen. Ze is gestorven toen een van de bolletjes die ze smokkelde, openbarstte in haar maag. De vrouw blijkt de reis niet alleen afgelegd te hebben. Maar waar is de andere vrouw gebleven?

Officier van justitie Jana Berzelius wordt op de zaak gezet en al snel blijkt dat zij er persoonlijk meer bij betrokken is dan haar lief is. De verdenkingen wijzen in de richting van Danilo, de man met wie ze is opgegroeid maar die ze liever zou vergeten. Hij weet te veel over haar en met al die kennis is hij een direct gevaar voor Jana. Om haar verleden en haar toekomst te beschermen, moet ze Danilo vinden voordat de politie dat doet.

Mijn review van dit boek

Wederom was dit weer een erg spannend boek in deze serie. Tot nu toe vind ik elk boek van deze serie die ik al gelezen heb erg spannend. Het gaat zeker niet vervelen en daarom blijf ik deze serie boeken heel graag verder lezen.

Zal het Jana lukken om Danilo te vinden, voordat de politie dat doet? En het tweede meisje dat gevangen zit, maar steeds maar niet gevonden wordt.. Zullen zij haar op tijd vinden, of komen ze te laat? Waar komen toch al die dode Thaise meisjes vandaan? Heeft Danilo er inderdaad iets mee te maken, of lijkt dat alleen maar zo? En zal Jana’s verleden aan het licht komen?

Dit alles vraag je je af tijdens het lezen van dit boek en je krijgt ook eigenlijk overal wel een antwoord op en dat vind ik zelf altijd erg fijn.

Je kunt Narcotica bestellen op bol.com. Wanneer je dit e-book of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Kende jij dit boek al in de serie over Jana Berzelius?