Nice

Nice

12 mei 2021 1 Door Marìs

Nice, is het boek wat ik vandaag voor jullie review. Het is geschreven door Kiki van Dijk. Een bekende schrijfster van spannende boeken.

Nice

Nice

Nice, geschreven door Kiki van Dijk is het boek wat ik vandaag voor jullie review. De omschrijving op de achterkant van het boek is als volgt.

Leestip: Het bloed kruipt!

Het rustige Delftse leventje van Jacky, een bekende parfumeur, wordt ruw verstoord door het bericht dat haar flamboyante zus Christine na een nare val in coma is geraakt. Halsoverkop vliegt ze naar haar geboorteplaats Nice, waar Christine een makelaarskantoor runt. Wakend bij haar zus beseft Jacky dat ze hun mysterieuze familiegeschiedenis niet langer kan negeren, zeker wanneer blijkt dat er mogelijk opzet in het spel was. Wie zou tot zoiets gruwelijks in staat zijn?

Jacky begint aan een confronterende zoektocht en ontdekt dat haar verleden meer geheimen voor haar verbergt dan ze dacht. Tijdens haar verblijf wordt ze gedwongen opnieuw te kijken naar de mensen die ze dacht te kennen en laat het zonnige Nice zich van z’n donkerste kant zien…

Mijn review van dit boek

Nice, is een boek wat meteen al vanaf het begin af aan spannend is. Dit is ook een boek wat je gemakkelijk in 1 dag uit kunt lezen en dat heb ik dan ook gedaan.

Zodra je in het verhaal zit, wil je het boek niet meer wegleggen en meteen weten hoe alles in elkaar zit. Wordt Christine weer wakker? Hoe is ze komen te vallen, want de balkonrand was namelijk best hoog…

Heeft er nou ook iemand het op Jacky voorzien? En waarom? Heeft haar moeder destijds wel écht zelfmoord gepleegd? Je krijgt in dit verhaal overal antwoord op. Dit boek is een absolute aanrader voor mensen die van thrillers/ spannende boeken houden!!

Je kunt Nice bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Welke boeken van Kiki van Dijk heb jij al eens gelezen? Ben je ook fan van deze schrijfster? Ik steeds meer!

Nice