Nu ik je zie

Nu ik je zie

7 april 2021 1 Door Marìs

Vandaag lezen jullie mijn review van het boek Nu ik je zie. Dit is geschreven door Merlijn Kamerling.

Nu ik je zie

Vandaag lezen jullie mijn review van Nu ik je zie, geschreven door Merlijn Kamerling. De omschrijving op de achterkant van het boek is als volgt.

Leestip: Life Goals!

Tien jaar na de dood van Antonie Kamerling gaat zijn zoon Merlijn op zoek naar een completer beeld van zijn vader, in alles wat hij achterliet.

Een zeer beknopte omschrijving als je het mij vraagt, maar eigenlijk zijn meer woorden ook niet nodig. Want dit is gewoon precies wat het is.

Mijn review van dit boek

Kort geleden heb ik ook het boek van Isa Hoes gelezen, nu volgde het boek van Merlijn Kamerling. Ik begin meteen met de schrijfstijl. Het is op een fijne manier geschreven waardoor het boek makkelijk weg leest en je echt meegenomen wordt in het verhaal van Merlijn.

Je leeft in dit boek echt mee met de zoektocht van Merlijn naar zijn vader en stukje bij beetje leer je samen met Merlijn Antonie wat beter kennen. Ik vond het erg mooi om te lezen hoe hij steeds meer open stond om meer over zijn vader te weten te komen en hem graag als nog (verder) wilde leren kennen.

Het was ook mooi om te lezen hoe op sommige momenten wat herinneringen bij Merlijn terug kwamen, dat lijkt me heel waardevol als je zoals hij geen nieuwe herinneringen meer kunt maken. Dan is alles wat je hebt heilig. Ik heb echt meegeleefd met de zoektocht en bij sommige hoofdstukken ook echt wel een traantje gelaten.

Ik vind het boek een echte aanrader, erg mooi om te lezen hoe hij een aantal herinneringen terug krijgt aan zijn vader en hem steeds wat beter leert kennen!

Je kunt Nu ik je zie bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Heb jij het boek van Merlijn al gelezen? Wat vond je ervan?

Nu ik je zie