Op de tweesprong van moeten en willen

Op de tweesprong van moeten en willen

6 mei 2020 4 Door Marìs

Op de tweesprong van moeten en willen. Wat doe je en wat wil je écht? Dat is waar dit boek over gaat en vandaag lezen jullie mijn review!

Op de tweesprong van moeten en willen

Op de tweesprong van moeten en willen

Op de tweesprong van moeten en willen. Wat doe je en wat wil je écht? Van Elle Luna. De omschrijving achterop het boek is als volgt.

Leestip: Ga hosselen!

Er zijn 2 richtingen in het leven: moeten en willen. Steeds opnieuw staan we op de tweesprong, en elke dag heb je de keuze. Hoe kom je erachter wat je ware roeping is? En als je die gevonden hebt, hoe blijf je daar dan trouw aan? Elle Luna bestempeld dit moment als de tweesprong van moeten en willen. ‘Moeten’ is wat je denkt te moeten doen of wat anderen van je verwachten. ‘Willen’ is waar je van droomt, dat waar je hart ligt. Dit boek leert je naar dat stemmetje te luisteren zodat ook jij voortaan de juiste keuze kunt maken.

Wat mij betreft klonk deze omschrijving erg interessant. Want wat wil je nou écht? En misschien nog wel belangrijker; wat houdt je tegen? Her en der staan er wat kleine opdrachten in het boek die je uit kunt voeren, maar ook staan er diverse uitspraken in. En vragen die je jezelf stelt mét antwoorden of alsof er iemand op reageert als je jezelf die vraag stelt.

En dat vond ik dus zelf wel een eye-opener. Persoonlijk kan ik dus zeggen dat ik zeker wel wat aan dit boek gehad heb. Het draagt naar mijn mening bij aan een stukje persoonlijke ontwikkeling. En dat kan wel heel prettig zijn. Wanneer je niet zo goed weet wat je wilt in het leven of waarom je het nog niet bereikt hebt, dan is dit boek wel wat voor je!

Daarnaast kan het sowieso geen kwaad om het te lezen als je wél al weet wat je wilt. Zo kom je erachter of je iets aan het doen bent wat ‘moet’, of dat je dingen doet omdat je het wílt.

Je kunt Op de tweesprong van moeten en willen bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Weet jij al precies wat je wilt met/ in je leven? Heb jij dit boek al gelezen en had je er iets aan?

Op de tweesprong van moeten en willen