Op de vlucht

Op de vlucht

4 september 2021 1 Door Marìs

Op de vlucht is geschreven door Sharon Bolton en vandaag ga ik dit boek voor jullie reviewen.

Op de vlucht

Op de vlucht

Op de vlucht is het boek wat ik vandaag voor jullie ga reviewen. Het is geschreven door Sharon Bolton en de omschrijving op de achterkant van het boek is als volgt.

Leestip: Dodemansrit!

In de heuvels tussen Engeland en Schotland maken dertien passagiers bij zonsopgang een ballonvaart. Een prachtige ervaring, tot ze op de grond een brute moord zien gebeuren. In het komende uur zal iedereen in de ballon zijn omgekomen, op één vrouw na.

Alleen en bang, terwijl ze niemand nog vertrouwt, vlucht ze voor haar leven. Op weg naar de enige plek waar ze zich nog veilig voelt. Maar ze heeft het gezicht van de moordenaar gezien – en hij dat van haar. Hij zal niet rusten tot hij de laatste getuige van zijn misdaad heeft uitgeschakeld.

Mijn review

Het boek begint echt metéén al heel spannend, waardoor je direct in het verhaal zit. Ik vind dat zelf altijd een heerlijk begin als een boek al meteen vanaf de eerste paar zinnen pakt.

Gaandeweg wordt het steeds spannender en je volgt de enige overlevende uit de ballon op haar vlucht. En wat is er toch aan de hand met hun broer? Waarom is zij bang voor die man? Is dat wel terecht?

En weet de moordenaar haar uiteindelijk te pakken te krijgen? Of niet, omdat zij hem te slim af is? En in een klooster ben je wel veilig… toch? Of zou iemand zó ver gaan, om zelfs in een klooster te moorden?

Wat mij betreft is dit spannende boek echt een hele dikke aanrader!! Ik ben er erg enthousiast over!

Je kunt Op de vlucht bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Heb jij dit boek al eens gelezen en wat vond jij ervan?

Op de vlucht