Op dood spoor

Op dood spoor

13 maart 2021 1 Door Marìs

Vandaag review ik voor jullie het boek; Op dood spoor, geschreven door Peter James.

Op dood spoor

Op dood spoor

Vandaag review ik het boek; Op dood spoor, geschreven door Peter James. De omschrijving op de achterkant van het boek is als volgt.

Leestip: Zuiderkruis!

In de nacht dat Brian Bishop zijn vrouw vermoordde, was hij zo’n honderd kilometer van huis en lag hij te slapen. Tenminste, zo lijkt het voor inspecteur Roy Grace, die het onderzoek leidt naar de perverse moord op de jonge Katie Bishop, een bekend gezicht in het chique uitgaansleven van Brighton.

Heeft Brian het onmogelijke gepresteerd door op twee plaatsen tegelijk aanwezig te zijn geweest? Is er sprake van een gestolen indentiteit of is hij gewoon een ingenieuze leugenaar? Roy Grace graaft dieper in het leven van het gerespecteerde echtpaar en komt tot de conclusie dat alles geheel anders is dan op het eerste gezicht leek. En dan graaft hij iets te diep. Plotseling staat ook het wankele evenwicht in zijn persoonlijke leven op instorten…

Mijn review van dit boek

Eigenlijk hoef ik hier helemaal niet zoveel over te schrijven, want dit boek was gewoon mega spannend! Ondanks dat wat kleine letters en de 122 hoofdstukken, leest dit boek heerlijk snel weg en heb je hem binnen een paar dagen uit.

Als je van spannende boeken houdt, raad ik je deze serie over inspecteur Roy Grace zeker aan! Maar begin dan wel bij deel 1, dan zijn de dingen over het persoonlijke leven van Roy duidelijker.

Je kunt Op dood spoor bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Ken jij deze serie en dit boek al? Wat vond je ervan?

Op dood spoor