Op sterven na dood

Op sterven na dood

28 april 2021 1 Door Marìs

Vandaag geef ik mijn review van het boek Op sterven na dood. Dit is Geschreven door Peter James.

Op sterven na dood

Op sterven na dood

Vandaag lezen jullie mijn review van Op sterven na dood, geschreven door Peter James. De omschrijving van het boek is als volgt.

Leestip: Bali!

Te midden van de rokende puinhopen van de Twin Towers, op de tragische ochtend van 11 september 2001, ruikt Ronnie Wilson de kans van zijn leven: de chaos in New York geeft hem de kans om zijn mislukte huwelijk in Brighton voorgoed achter zich te laten en opnieuw te beginnen.

Vijf jaar later worden de stoffelijke resten van een vrouw in een rioolput in Brighton gevonden, en het onderzoek dat volgt leidt Roy Grace over de halve aardbol. Dan duikt er een tweede lichaam op, in de kofferbak van een verlaten auto in Australië. Forensisch onderzoek wijst uit dat het opnieuw om een vrouw uit Brighton gaat.

Mijn review van dit boek

In dit verhaal wordt het eigenlijk gelijk al spannend, omdat het meteen begint met de aanslagen in hoofdstuk 1. En dus over Ronnie die zich daar op dat moment bevind. Je wordt echt meegenomen in het verhaal en ik zie alle beelden van destijds ook weer voor me.

Op moment dat het gebeurde was ik nog een kind, maar het staat me nog heel helder voor de geest omdat het zoveel op tv was destijds. Je voelde de wanhoop van de mensen en heftigheid van de gebeurtenis zo goed door alle beelden op tv.

Ook in dit boek wordt je goed meegenomen in de angst van het moment waarop het gebeurde, maar ook het ongeloof. De verhaallijn daarnaast in Brighton werd ook erg spannend geschreven en dus is het al met al een super spannend boek. Echt een aanrader weer wat mij betreft!

Je kunt Op sterven na dood bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Heb jij dit boek van Peter James al eens gelezen? Wat vond je ervan?

Op sterven na dood