Over mij

Ik ben Marìs, 33 jaar en dol op schrijven. Vroeger heb ik een blog gehad en omdat ik het bloggen miste ben ik er weer een gestart! Namelijk de blog ‘Moneyzz.nl‘.

Omdat ik ook erg van lezen hou, ben ik daarnaast ook deze blog gestart. Op deze blog ga ik voor jullie recensies van Nederlandstalige boeken schrijven. Dit betreft ook boeken zijn die naar het Nederlands vertaald zijn. Hierdoor breng ik jullie wellicht op ideeën om ‘nieuwe’ boeken te lezen die jullie nog niet kennen. En wie weet hebben jullie voor mij ook nog leuke ideeën voor boeken die ik kan lezen. De genres waar ik van hou zijn; Waargebeurde verhalen, Thrillers (of alles wat een beetje spannend is) en biografieën. Of boeken met een herkenbaar verhaal waar ook wat humor in zit, zoals b.v. die van Jill Mansell. Noem het liefst geen héle dikke/ zware boeken, want dat vind ik niet lekker lezen. Een klein beetje dik vind ik niet erg!

Wat ik verder erg leuk vind om te doen in het dagelijks leven is schrijven, musicals bezoeken, lekker in de natuur wandelen, steden en dorpen in Nederland bezoeken en reizen (en dan het liefst naar mijn Canarische vriendinnen op Gran Canaria).

Mocht je dit aanspreken, volg dan mijn blog, want er komen per week meerdere artikelen online. En vergeet ook niet te reageren! Dat vind ik altijd erg leuk! Ideeën voor boeken voor mij zijn welkom! Ik zal ze voornamelijk van de bibliotheek lenen, dus hopelijk zijn ze te leen/ in hun assortiment! Voor nieuwe boeken kan ik aanschaf suggesties doen, en dan afwachten of die toegewezen wordt. Ik wens jullie veel leesplezier toe!

Liefs Marìs