Post mortem

Post mortem

24 juli 2021 1 Door Marìs

Post mortem is geschreven door Emelie Schepp. En tevens is dat het boek wat ik vandaag voor jullie ga reviewen. 

Post mortem

Post mortem

Post mortem, een boek geschreven door Emelie Schepp review ik vandaag voor jullie. De omschrijving van het boek is als volgt.

Leestip: Gifdochters!

Op een vroege ochtend wordt een vrouw zwaargewond en mishandeld aangetroffen in haar appartement in Norrköping. Ambulancebroeder Philip Engström probeert haar leven te redden, maar het gaat mis. Kort daarna wordt een tweede slachtoffer op eenzelfde wijze aangetroffen en Philip begint te vermoeden dat de moorden te maken hebben met een geheim uit zijn verleden.

Officier van justitie Jana Berzelius leidt het onderzoek en zij ziet al snel een patroon dat duidt op een seriemoordenaar. Ze is vastbesloten de dader te berechten. Maar Jana heeft zo haar eigen problemen: Danilo, de man die ze liever zou vergeten, is ontsnapt en dwingt haar, opnieuw, haar grenzen – en de wet- te overtreden.

Mijn review van dit boek

Dit boek was weer een erg spannend verhaal in deze reeks. Eentje die ik zeker niet had willen missen. Jana moet Danilo verbergen en later ook nog ongezien haar auto in krijgen om hem weg te krijgen naar een andere stad, gaat haar dat wel lukken? Of worden ze betrapt? En wat doen ze dan?

Ook lijkt het erop dat Philip iets met die moorden te maken heeft, maar is dat ook zo? Of is hij écht het volgende slachtoffer, zoals hij zelf beweert? Maar wie is dan de moordenaar? Want degene die genoemd wordt blijkt al jaren geleden overleden te zijn… Of toch niet…?

Zeker een aanrader dit boek als je van spannende verhalen houdt, want dit boek wil je niet meer wegleggen voordat het uit is!

Je kunt Post mortem bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Ken jij de boeken van Emelie Schepp over Jana Berzelius, vindt jij ze net zo spannend en leuk als ik?!

Post mortem