Postuum

Postuum

2 februari 2022 1 Door Marìs

Vandaag lezen jullie mijn review van het boek; Postuum. Dit boek is geschreven door Emelie Schepp.

Postuum

Postuum

Vandaag lezen jullie mijn review van; Postuum, geschreven door Emelie Schepp. Dit boek behoort tot de serie over Jana Berzelius.

Leestip: De vergeten zusjes!

De vrouw van Sam Widell wordt in hun huis vermoord en zijn zoon is door de dader ontvoerd. Officier van justitie Jana Berzelius leidt het onderzoek naar deze zaak en ondervindt dat hoe langer Jonathan weg is, hoe persoonlijker het voor haar wordt.

Wanneer bovendien haar aartsvijand Danilo zich weer in haar leven mengt, is de ramp compleet. In een race tegen de klok moet Jana alles op alles zetten om Jonathan levend terug te vinden.

Mijn review van dit boek

Dit boek was weer een hele spannende in de serie over Jana Berzelius. Waar is toch de kleine Jonathan gebleven? En wordt hij nog wel levend teruggevonden? En is Jonathan eigenlijk wel wie ze zeggen dat hij is? Wie heeft Jonathan zijn moeder vermoord en waarom?

Weet Jana wat Danilo wil en kan ze dat wel voor elkaar krijgen? Of loopt het deze keer écht finaal mis? Blijft Per deze keer buiten schot, of wordt hij te grazen genomen? En overleeft hij dat wel?

Op al deze vragen ga je tijdens het lezen van dit boek een antwoord krijgen. Het boek wordt steeds spannender naar mate je verder komt in de hoofdstukken. Ik vind dit persoonlijk een heerlijke serie boeken. Echt een aanrader!

Je kunt Postuum bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Welke delen over Jana Berzelius heb jij al gelezen? Wat zijn de titels van die boeken?

Postuum