Ragdoll

Ragdoll

15 mei 2021 1 Door Marìs

Ragdoll, is het boek wat ik vandaag voor jullie review. Het is geschreven door Daniel Cole en wederom een thriller.

Ragdoll

Ragdoll

Ragdoll is een thriller, geschreven door Daniel Cole en tevens het boek wat ik vandaag voor jullie ga reviewen. De omschrijving is als volgt.

Leestip: Het geluid van de nacht!

Omstreden rechercheur William Fawkes, bijgenaamd Wolf, keert na maanden van psychologisch onderzoek terug bij het korps. Samen met zijn collega’s Emily Baxter en Alex Edmunds moet hij al snel de meest bizarre zaak uit zijn carrière zien op te lossen; diverse lichaamsdelen van zes slachtoffers aan elkaar genaaid als een menselijke pop – een lijk dat in de pers meteen ‘de lappenpop’ wordt genoemd.

De zaak komt in een stroomversnelling als de Lappenpop-moordenaar de politie uitdaagt door een lijst vrij te geven met daarop zes namen van toekomstige slachtoffers, compleet met de datums waarop hij ze zal doden. Zal het Fawkes en Baxter lukken om, terwijl de wereld toekijkt, de moordenaar tijdig te pakken?

Mijn review van dit boek

Dit boek behoort toe aan een serie van in elk geval 3 boeken (geen idee of er inmiddels al meer bestaan), maar als eerste las ik deel 3 (de wolven). Daardoor ontdekte ik dat er meer boeken bestonden in deze serie en reserveerde ik ook deel 1 en 2.

Inmiddels heb ik deel 1 dus gelezen en ik vond het een heel prettig boek om te lezen, rondom de personage van Wolf was het erg spannend. Is hij schuldig of toch niet? Probeert iemand hem erin te luizen? Of heeft hij zelf een meesterlijk plan opgezet?

Inmiddels staat deel 2 ook voor mij klaar, dus deze haal ik binnenkort op. Deze serie boeken is echt een aanrader voor mensen die van thrillers houden. Deel 2 is weer een beetje een vervolg op deel 1 heb ik begrepen, dus ik ben benieuwd! Zeker de moeite van het lezen waard dit boek!

Je kunt Ragdoll bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Ken jij deze serie van 3 boeken? Dit is deel 1!