Review Minder piekeren over geld

Review Minder piekeren over geld

29 september 2021 1 Door Marìs

Review Minder piekeren over geld. Van dit boek verwachtte ik in eerste instantie dat ze tips zouden geven hoe je minder gaat piekeren over geld. Of het was wat ik verwachtte lees je vandaag!

Review Minder piekeren over geld

Review Minder piekeren over geld. De beschrijving die achterop het boek staat is als volgt: Verbreek je ongezonde relatie met geld. Maakt geld gelukkig? Wetenschapper John Armstrong leert ons op een andere manier naar geld te kijken en het daardoor opnieuw – en meer – te waarderen. Dit boek zet de traditionele manier van denken op zijn kop en onderzoekt onze eigenlijke houding ten aanzien van geld. Hoe motiveert geld ons? Op wat voor manier jaagt het ons angst aan? Wat doet het met onze identiteit? Dit boek geeft antwoorden op al deze vragen.

Leestip: Review Psychologeld!

Zoals je wellicht kun lezen aan wat op de achterkant van het boek staat gaat het nauwelijks over hoe je minder kunt piekeren over geld. Er kwamen wat korte stukjes geschiedenis in voor, soms interessant, soms te langdradig en naar mijn mening niet aansluitend bij het boek. Ze draalden soms te ver af naar waar het boek in mijn mening over zou moeten gaan. Naar aanleiding van wat je verwacht van de titel.

Wat wel iets is waar mijn aandacht naartoe ging was iets wat al vrij in het begin staat: Als we iets aan onze geldzorgen willen doen, moeten we ze eerst begrijpen voordat we meteen een oplossing gaan bedenken. Waar komen ze vandaan? Wat zit erachter? Waar maken we ons nu écht druk over? Dat vond ik wel interessant. Want je denkt er niet zo snel over wat er áchter je angst zit. Maar meestal alleen over de angst zelf en hoe je daar vanaf kunt komen.

Kortom; heel persoonlijk of dit boek voor jou interessant is om te lezen of niet. Je moet er wel tegen kunnen dat ze diverse keren afdwalen in hun verhaal. Maar je kunt er wat mij betreft ook hier en daar wel wat handigs uit halen voor jezelf. En verwacht ook niet dat je antwoord krijgt op de vraag hoe je minder kunt piekeren over geld. Want dat heb ik er niet in terug kunnen vinden.

Je kunt Minder piekeren over geld kopen via bol.com. Wanneer je dit via deze link doet, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus bij deze; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Heb jij ‘minder piekeren over geld’ als eens gelezen? Wat vond je ervan? Zo niet, wil je het boek gaan lezen?

Review Minder piekeren over geld