Review Sneeuwengelen

Review Sneeuwengelen

28 maart 2020 0 Door Marìs

Review Sneeuwengelen. Recent las ik het boek ‘sneeuwengelen’ van Suzanne Vermeer. Vandaag lezen jullie mijn review over dit boek.

Review Sneeuwengelen

Review Sneeuwengelen. De omschrijving van het boek is als volgt.

Leestip: Review Vrolijk besparen!

Ze waren met z’n zessen en kenden elkaar uit het Leidse studentenleven. Een hechte club vriendinnen die lief en leed met elkaar deelden, en die elk jaar samen op wintersport gingen. ‘De sneeuwengelen’ noemden ze zichzelf. Totdat een van hen overleed…

De dood van Daphne komt keihard aan in de groep, maar tegelijkertijd maakt het de band tussen de vrouwen nog sterker. Ze sluiten een pact en beloven dat ze er altijd voor elkaar zullen zijn. Dan slaat het noodlot toe. Een ongeluk, niemand weet precies hoe het heeft kunnen gebeuren. Maar bepaalde zaken kloppen niet. Was er opzet in het spel? Maar waarom? En wie zou er dan achter zitten? Langzaam komen er barstjes in wat de perfecte vriendinnengroep leek te zijn.

Dit verhaal is mooi opgebouwd naar mijn mening. Schrik, verdriet en angst/ spanning wisselen elkaar af. Ook komt er nog een stukje detective-gevoel op wanneer je dit boek leest, want je probeert er toch ook zelf achter te komen en te gissen naar wie de dader is of dat het nou wél echt een ongeluk was.

Ook dit was een boek waarin ik graag snel verder wilde lezen om te weten hoe het zou aflopen. Ik vond het lekker spannend. En was ook benieuwd naar of de vriendschap van de meiden het wel zou overleven, of dat het toch kapot zou gaan. Juist omdat er zoveel gebeurde in de meidengroep. Uiteindelijk kom je inderdaad te weten hoe het afloopt met hun vriendschap én hoe het zit met de gebeurtenissen. En ik vind het altijd fijn om een boek met gesloten einde of half open einde te lezen.

Je kunt Sneeuwengelen kopen via bol.com. Wanneer je dit via deze link doet, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus bij deze; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Heb jij dit Suzanne Vermeer-boek al eens gelezen? Wat vond je van dit boek?

Review Sneeuwengelen