Review Sta financieel sterk

Review Sta financieel sterk

22 april 2020 0 Door Marìs

Review Sta financieel sterk. Vandaag deel ik met jullie mijn Review van het boek Sta financieel sterk van Marieke Henselmans. Wat vond ik ervan en is dit boek het lezen waard?

Review Sta financieel sterk

Review Sta financieel sterk

Review Sta financieel sterk. Wellicht weten jullie wel dat ik normaal gesproken niet zo’n fan ben van de boeken van Marieke Henselmans. Dat wil zeggen de boeken die ik tot nog toe gelezen heb van haar. Maar dit boek is toch weer net even anders. Anders genoeg om dit boek wel interessant te vinden!

Leestip: Review De financiële detox!

In dit boek geeft ze hele goede tips over hoe je financieel goed vooruit kunt komen. Financieel dus sterk kunt worden én blijven. Ik denk dat dit voor een heleboel mensen wel echt een eye opener kan zijn over hoe je dingen óók kunt aanpakken in plaats van te doen wat je buren, vrienden of familie doen.

Wat ik dan wel weer jammer vind is dat er weer tig recepten in voorkomen, dit lijkt bijna in elk boek wat ik tot nu toe van haar gelezen heb zo te zijn. Zonde, want zo sla ik dus alweer praktisch een heel hoofdstuk over. Daarbij zijn die recepten in mijn ogen absoluut niet nodig om financieel sterk te staan. Breng dan gewoon een receptenboek uit en verwijs daarnaar in je boek. Als je ze dan persé wilt geven. Of zet je recepten ergens online en verwijs daarnaar in je boek. Dan is ook iedereen tevreden.

Maar afgezien daarvan vond ik het wel een boek wat ook weer lekker fijn en snel weg las. En daar word ik dan altijd wel weer blij van. Omdat er veel goede tips in staan en omdat het boek lekker leest vind ik het dus wel de moeite waard om dit boek eens gelezen te hebben. Daarom beveel ik dit boek ook wel aan!

Marieke raadt iedereen ook aan om een buffer te hebben, zodat je niet in de problemen kunt komen. Dit is iets waar ik zelf volledig achter sta. Geen buffer hebben is gewoon een flink financieel risico nemen, waardoor je gemakkelijk in de problemen kunt raken.

Je kunt Sta financieel sterk kopen via bol.com. Wanneer je dit via deze link doet, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus bij deze; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Hebben jullie dit boek van Marieke al eens gelezen? Zo ja, wat vonden jullie ervan? Zo niet, staat hij nog op jullie lijstje?

Review Sta financieel sterk