Review Vrolijk besparen

Review Vrolijk besparen

18 maart 2020 2 Door Marìs

Review Vrolijk besparen. Deze week kunnen jullie mijn review lezen over het financiële boek; Vrolijk besparen van Marieke Henselmans. Besparen is helemaal hot, dus las ik dit boek!

Review Vrolijk besparen

Review Vrolijk besparen. Vandaag geef ik jullie mijn review over het boek ‘Vrolijk besparen’ van Marieke Henselmans. De titel klinkt gelijk al erg vrolijk, dus dat wekte direct mijn interesse.

Leestip: Welkom op Ikleesgraag.nl!

Op internet is te lezen waar het boek over gaat: In deze tijden van crisis en economische malaise is het belangrijker dan ooit om goed met je geld om te gaan. Marieke Henselmans laat zien dat dat ook kan op een leuke en vrolijke manier.
Ze leert de lezer eigenwijs om te gaan met geld. En dat wil zeggen: Maak keuzes! Kies waar je je tijd en geld aan uitgeeft en bespaar waar nodig.
Ze laat zien hoe je dat doet aan de hand van het ‘vrolijk besparen huis’. Krijg overzicht in je administratie in de werkkamer, decoreer je woonkamer voordelig, gebruik je voorraadkast in de keuken beter, verdien wat extra’s aan de spullen op zolder. Voor elke kamer in huis heeft Marieke slimme tips en handige methodes om op een leuke manier te besparen.

Het idee van het huis, door per kamer te vertellen over besparen vind ik op zich een heel leuk idee. Misschien ligt het wel aan mij, maar ik had er meer van verwacht. Er wordt heel veel omheen gepraat en wellicht zouden sommige mensen hier tips uit kunnen halen, maar ik niet. Veel dingen doe ik zelf al gewoon, dus vind ik niet speciaal, maar wellicht een ander wel.

Ook vind ik dat er echt veel om het onderwerp heen gepraat wordt, zo gaat het bijna een heel hoofdstuk over kinderen. En zelf heb ik geen kinderen, dus vind ik dat al totaal niet boeiend. Verder staan er ook net iets teveel recepten naar mijn zin in. Ik las het boek om bespaartips te lezen, niet om te gaan koken. Dus erg jammer, maar wat mij betreft viel het boek dus tegen. Ik had er op de een of andere manier meer van verwacht. Maar wat ik al zei; dat kan aan mij liggen.

Je kunt Vrolijk Besparen kopen via bol.com. Wanneer je dit via deze link doet, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Heb jij dit boek ook gelezen? En wat vond jij ervan? Stonden er voor jou wel bruikbare dingen in?

Review Vrolijk besparen