Review Winternacht

Review Winternacht

14 maart 2020 3 Door Marìs

Review Winternacht. Vandaag kunnen jullie mijn review lezen over het boek ‘Winternacht’ van Suzanne Vermeer. Dit boek las ik een tijdje geleden en deze review is op dat moment geschreven.

Review Winternacht

Review winternacht. Dit is waar het boek over gaat; ‘Psychologe Karin ter Duin krijgt op haar 35e te horen dat ze is geadopteerd. Haar biologische vader ligt op sterven en wil haar nog eenmaal zien. En dus vertrekt Karin samen met haar dove zoontje Sam naar de Canadese stad Ottawa.

Op de dag van aankomst heeft echter niemand tijd voor haar. Iedereen is in rep en roer omdat een meisje uit The Glebe, de wijk waar haar familie woont, wordt vermist. De vijfjarige Liv Tremblay was met haar ouders en broertje aan het wandelen in een nabijgelegen natuurpark toen ze in een moment van onoplettendheid verdween. Voordat ze het goed en wel in de gaten heeft, raakt Karin betrokken bij de zaak. En in de dagen die volgen, verdwijnen er nog meer kinderen…’

Het boek is weer erg leuk en spannend. Wanneer Liv eenmaal verdwenen is wil je weer steeds snel doorlezen naar wat er verder in het boek gebeurt en weten of ze gevonden wordt. En of ze dan nog leeft. Ook verdwijnen er meerdere kinderen en je vraagt je tijdens het lezen af; wie doet dat toch?
Tot je op een gegeven moment een vermoeden krijgt van wie de dader is.

Hoe of wat dat ga ik verder natuurlijk niet vertellen, dat moeten jullie zelf gaan lezen! Want Winternacht is zeker de moeite waard om in huis te halen en om lekker te lezen met een kop warme chocolademelk erbij. Of een kop thee kan natuurlijk ook. Verwarming aan, onder je dekentje en je bent er helemaal klaar voor!

Je kunt Winternacht kopen op Bol.com. Wanneer je dit via deze link doet, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Leestip: Welkom op Ikleesgraag.nl!

Hebben jullie Winternacht al gelezen en wat vond je ervan? Zo niet, zou je hem graag willen gaan lezen?

Review Winternacht