Samen op het ijs

Samen op het ijs

29 augustus 2020 1 Door Marìs

Samen op het ijs. Geschreven door Susan Wiggs. Dit is deel 4 in de Avalon serie.

Samen op het ijs

Samen op het ijs

Samen op het ijs. De omschrijving van het boek is als volgt.

Leestip: Zomer aan het meer!

Gerechtigheid voor iedereen, overal ter wereld… dat is waar juriste Sophie Bellamy voor vecht met haar werk bij het Internationaal Strafhof. Maar terwijl ze dat doet, glipt haar huwelijk haar door de vingers. Ze mag dan succesvol zijn, ze is ook eenzaam.

Noah Shepherd wil niets liever dan een gezin stichten, maar welke vrouw zit te wachten op een leven met een plattelandsdierenarts? Dan ontdekt hij tijdens een sneeuwstorm opeens een van de weg geraakte auto, met daarin een bloedmooie mysterieuze vrouw.

Hoewel ze een totaal verschillende achtergrond hebben, worden Noah en Sophie verliefd op elkaar, en lijkt er een mooie toekomst voor hen te liggen. Tot Sophie iets ontdekt wat haar ernstig aan het twijfelen brengt…

Mijn review

Dit boek begint al meteen heel spannend met een overval en ontvoering. Ik vind het echt een grote misser dat ze daarover niks schrijven op de achterkant van het boek. Want aan de hand daarvan bepaal je meestal of je het boek wilt lezen of niet. Gemiste kans om extra lezers te trekken wat mij betreft!

Het verhaal wordt al vrij snel in het begin meteen erg spannend, zelf op zo’n manier dat je met ingehouden adem snel verder leest en het boek niet weg wilt leggen.

Hoe alles afloopt dat lees je natuurlijk in het boek! Wat mij betreft is dit tot nu toe wel het meest spannende boek in de Avalon serie. En zeker een aanrader!

Je kunt Samen op het ijs bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Wat vond jij van deel 4 van de Avalon serie? En als je de serie niet kent: lijkt hij jou leuk?

Samen op het ijs