Schijndood

Schijndood

1 januari 2022 0 Door Marìs

Schijndood van Peter James, is het boek wat ik vandaag voor jullie review. Ook lees je wat meer over de inhoud van het verhaal.

Schijndood

Schijndood

Vandaag geef ik jullie mijn review van Schijndood. Dit boek is geschreven door Peter James. De omschrijving is als volgt.

Leestip: Het veilige huis!

Voor LA filmproducer Larry Brooker is dit de film die hem het fortuin moet gaan brengen waar hij zo lang op heeft gewacht… Voor rockster Gaia, die ernaar snakt om ook serieus genomen te worden als actrice, is dit de rol die haar wellicht een felbegeerde Oscarnominatie kan opleveren. En voor Brighton is de publiciteit die een grote Hollywoodfilm met zich meebrengt onbetaalbaar.

Voor inspecteur Roy Grace is het een nachtmerrie die zich voor zijn ogen voltrekt. Een obsessieve stalker heeft het op Gaia gemunt. Enkele dagen voordat ze vanuit haar huis in Bel Air zou vertrekken naar Brighton wordt er een aanslag op haar leven verijdeld. Roy Grace is gewaarschuwd dat de stalker wellicht nu in Brighton is, wachtend, wachtend en plannend…

Mijn review van dit boek

Dit boek is er weer een vol verrassingen. Cleo staat op het punt van bevallen, Sandy is met haar zoontje in Brighton, Gaia’s leven wordt ernstig bedreigd. En wie wil Gaia nou eigenlijk dood hebben? Dat blijken meerdere mensen te zijn! Zal het een van hen lukken haar te doden? Of weet zij te ontkomen? En ook Roy Grace loopt gevaar… En wie heeft die overlijdensadvertentie geplaatst?

Ik vond het weer een erg spannend verhaal. De spanning wordt gedurende het boek steeds verder opgevoerd, waardoor je het boek steeds sneller uit wilt lezen om te weten hoe dit allemaal afloopt. Op bijna alle vragen hierboven krijg je een antwoord tijdens het lezen van dit boek. Wil je weten hoe het verder loopt en wie de advertentie geplaatst heeft? Dan moet je het volgende deel lezen! Wellicht dat we in het boek ‘Doodsklok’ weer meer te weten zullen komen.

Wat mij betreft is dit boek écht een aanrader als je van goede spannende boeken houdt!

Je kunt Schijndood bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Wat vonden jullie van dit boek?

Schijndood