Schitterende ijsster

Schitterende ijsster

7 november 2020 0 Door Marìs

Vandaag review ik Schitterende ijsster voor jullie. Dit boek is geschreven door Susan Wiggs.

Schitterende ijsster

Schitterende ijsster

Vandaag review ik voor jullie het boek Schitterende ijsster. Dit boek is onderdeel van de Avalon serie en geschreven door Susan Wiggs.

Leestip: Een werkweek van 4 uur!

Maureen Davenport organiseert voor het eerst de jaarlijkse kerstvoorstelling van Avalon, en ze is vastbesloten er een spectaculair succes van te maken. Er is echter één obstakel: Eddie Haven, de ruig aantrekkelijke beroemdheid die haar als onderdeel van een taakstraf moet helpen bij de voorbereidingen. En er zijn maar weinig mensen die een grotere hekel hebben aan de feestdagen dan hij…

Al snel komen Maureens bangste vermoedens uit. Zijn opdringerige vrouwelijke fans, de zenuwachtige auditanten, de meningsverschillen tussen Eddie en haar over de muziek en – tot haar grote ergernis – de vlinders in haar buik zorgen niet bepaald voor een soepel repetitieproces. En dan dreigt haar geliefde bibliotheek ook nog de deuren te moeten sluiten. Als dat geen rampzalige kerst wordt!

Maar ziet ze dat nu goed… en bekijkt Eddie haar ineens met een begerige blik in zijn ogen?

Mijn review van dit boek

Dit is weer een deel uit mijn geliefde Avalon-serie. Ik ben normaal niet zo van de romans, maar het leuke aan deze serie vind ik dat je de mensen uit 1 klein stadje/ dorpje leert kennen in de diverse boeken en je daarin ook terug ziet dat ze elkaar ook meestal kennen.

Het verhaal heeft een mooie opbouw en op het laatst wil je hoe dan ook heel graag weten hoe het verder zal gaan met de kerstvoorstellen. Zal het haar lukken om iets moois neer te zetten? Of wordt het 1 groot fiasco? En zal de bibliotheek inderdaad haar deuren moeten sluiten, of valt er toch nog iets te redden? Dat lees je allemaal in dit verhaal!

Zeker weer een aanrader!

Je kunt Schitterende ijsster bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Schitterende ijsster