Slaap lekker schat

Slaap lekker schat

27 maart 2021 1 Door Marìs

Vandaag mijn review van het boek Slaap lekker schat, van Rochelle majer krich.

Slaap lekker schat

Slaap lekker schat

Vandaag lezen jullie mijn review van het boek Slaap lekker schat. De omschrijving van het boek is als volgt.

Leestip: Sneeuwexpress!

Kate Bauers is er trots op dat ze haar baan in de geschenkenwinkel weet te combineren met haar luxueuze huishouden, hoewel dokter Mark Bauers een veeleisende echtgenoot is en ze haar handen vol heeft aan haar twee kleine kinderen. Maar als haar baan steeds meer tijd gaat kosten, doet Kate iets wat ze heeft gezworen nooit te doen: ze laat een vreemde in haar huis slapen en voor haar kinderen zorgen.

Janine is een geschenk uit de hemel – de ideale inwonende babysitter – en Mark is het er volledig mee eens. Maar plotseling stort Kate’s perfecte wereldje in. Weg zijn haar tomeloze energie en haar gezondheid. Ze is de hele dag moe. Mark geeft haar tabletten om haar erbovenop te helpen en Janine brengt haar chocolademelk met slagroom, maar Kate voelt zich altijd slaperig – zo slaperig dat ze overdag haar bed niet meer uitkomt.

Kate is zo moe dat ze zich niet meer kan concentreren op de kleine dingetjes – zoals een verdwenen foto en een nachtjapon die naar een parfum ruikt dat zijzelf nooit gebruikt. Ze wordt elke dag zwakker en ze voelt zich een vreemde in haar eigen huis. Niet dat iemand er iets aan kan doen – zeker niet Janine. Iedereen houdt van Janine. Niemand durft, zelfs maar voor één enkel ogenblik, zo’n juweel van een hulp te verdenken.

Mijn review

Dit boek begint in mijn ogen ietwat rommelig. Ik had eventjes nodig om in het verhaal te komen, maar als je er eenmaal in zit wordt het steeds spannender. De hoofdstukken hadden soms wel wat korter gemogen, omdat je nu lang moet wachten voordat je tussendoor je boek weg kunt leggen.

Ik probeer nog wel eens een hoofdstuk in de reclame van een tv programma te lezen, maar dat gaat met deze lengte van hoofdstukken net niet, helaas. Wel leest het boek erg lekker weg. Zeker naarmate je verder in het verhaal komt.

Als je goed in het verhaal zit wil je het boek het liefst ook eigenlijk helemaal niet meer weg hoeven leggen tussendoor, maar in 1 ruk uit lezen, zo spannend wordt het! Zeker een aanrader dus!

Je kunt Slaap lekker, schat! 2e hands bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Kende jij dit boek al? Volgens mij is de schrijfster niet heel bekend, maar wel goed!

Slaap lekker schat