Sneeuwexpress

Sneeuwexpress

20 maart 2021 1 Door Marìs

Vandaag deel ik met jullie mijn review van het boek Sneeuwexpress, geschreven door Suzanne Vermeer.

Sneeuwexpress

Sneeuwexpress

Onlangs las ik het boek Sneeuwexpress, geschreven door Suzanne Vermeer. Hiervan geef ik jullie vandaag mijn review. De omschrijving op de achterkant van het boek is als volgt.

Leestip: Op dood spoor!

Zakelijk gaat het Anna van Laarhoven voor de wind. Als directrice van imagobureau Up-Grade! rekent ze voornamelijk BN’ers tot haar clientèle. In haar privéleven gaat het er wat minder rooskleurig aan toe. Ze vermoedt dat haar man Julian een affaire heeft, haar zoon Dennis is door de politie opgepakt vanwege een poging tot inbraak en haar dochter is een dwarse puber met wie geen land te bezeilen is. Tijd dus voor wat family time.

Anna boekt een skivakantie naar het Oostenrijkse Kirchberg in Tirol, waar ze met de trein naartoe zullen reizen. Door problemen met een nieuwe cliënt  is ze echter genoodzaakt haar gezin vooruit te sturen en zelf later te komen. Maar wanneer ze een paar dagen later bij het chalet in Kirchberg arriveert, is het hele huis overhoopgehaald en haar gezin spoorloos. Op tafel ligt een briefje: Anna, geen politie als je je man en kinderen levend wilt terugzien!

Mijn review van dit boek

In het begin deed dit boek me heel erg denken aan een ander Suzanne Vermeer boek, van een gezin dat ook op het punt staat op vakantie te gaan, maar zodra ze de auto instappen wordt deze opgeblazen.

Nadat het begin me heel erg hieraan deed denken, werd het toch al snel duidelijk dat dit een heel ander boek was. Minstens weer net zo spannend als de andere boeken die ik al gelezen heb van dezelfde schrijfster.

Ik vind dit boek dus ook weer een echte aanrader! Het is weer en typische Vermeer-stijl, lekker spannend! Iets wat je wel gelezen móét hebben!

Je kunt Sneeuwexpress bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Heb jij Sneeuwexpress al gelezen? Wat vond jij ervan?

Sneeuwexpress