Souvenir

Souvenir

30 januari 2021 1 Door Marìs

Vandaag vertel ik jullie over het boek ‘Souvenir‘ van Suzanne Vermeer.

Souvenir

Souvenir

Vandaag kunnen jullie lezen waar het boek ‘Souvenir’ van Suzanne Vermeer over gaat. De omschrijving van het boek is als volgt.

Leestip: Diana!

Nienke Dijkstra en haar moeder Carolien zijn op vakantie in Umbrië, waar ze een meerdaagse kookcursus willen combineren met wandelen, wijnproeven en uitstapjes naar mooie stadjes in de regio. Maar de eerste de beste ochtend wordt Carolien vermist. Ze blijkt een taxi naar Florence te hebben genomen – de stad waar ze als tiener enkele jaren heeft gewoond – maar daar lijkt het spoor dood te lopen.

Nienke is ten einde raad. De politie wil niks doen, terwijl haar moeder sinds twee jaar de eerste verschijnselen van de ziekte van Alzheimer vertoont en niet lijkt te weten wat ze doet. Met niets anders dan een medaillon als aanwijzing gaat ze op onderzoek uit, maar thuis in Nederland ontspint zich intussen een heel ander drama…

Mijn review van dit boek

Dit is weer zo’n typische lekker Suzanne Vermeer-verhaal. Spannend en zodra je eenmaal in het verhaal zit wil je het boek ook niet meer wegleggen en zo snel mogelijk weten hoe het verhaal afloopt.

Het leuke van dit boek is dat dit niet in zijn geheel eindigt aan het eind van dit boek. Maar een deel van het verhaal gaat verder in het boek ‘Waterland’. Daarom zal er volgende week een review over het boek ‘Waterland’ volgen.

Ik vind dit boek zeker een aanrader!

Je kunt Souvenir bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Heb jij ‘Souvenir’ al gelezen? Wat vond je ervan?

Souvenir