Stalker in de nacht

Stalker in de nacht

11 september 2021 1 Door Marìs

Vandaag kunnen mijn review lezen van de Stalker in de nacht, geschreven door Robert Bryndza. Dit is deel 2 in de serie over Erika Foster.

Stalker in de nacht

Stalker in de nacht

Vandaag geef ik mijn review van de Stalker in de nacht. Dit boek is geschreven door Robert Bryndza. De omschrijving van het boek is als volgt.

Leestip: Op de vlucht!

Midden In een broeierig hete zomernacht wordt inspecteur Erika Foster opgeroepen. Een dokter is thuis in zijn bed gevonden, gestikt. Zijn polsen zijn vastgemaakt en zijn ogen puilen uit door de doorschijnende plastic zak die strak om zijn hoofd is gebonden.

Een paar dagen later wordt een tweede slachtoffer gevonden, in exact dezelfde omstandigheden. Wat linkt de slachtoffers aan elkaar en aan hun moordenaar? Waarom is er zo weinig bekend over hun verleden? Als Erika en haar team de zaak onderzoeken, stuiten ze op een zeer berekenende dader, die zijn prooi al lang van tevoren stalkt – en dan op het juiste moment toeslaat.

Mijn review van dit boek

Dit boek is meteen vanaf het begin al spannend en daar hou ik van! Ik zeg het vaker de laatste tijd, maar er zijn blijkbaar gewoon echt goede boeken op mijn pad gekomen. En dat is fijn! Want daardoor krijg ik extra veel zin in nog veel meer goede boeken.

Tijdens het lezen van dit verhaal zijn er weer een paar vragen die bij je opkomen. Zoals; wil de moordenaar Erika ook vermoorden? En wanneer zal de moordenaar dan toeslaan? Heeft Isaac echt iets met die moorden te maken? Waarom zijn al die spullen in zijn huis gevonden? Waren die wel van hem? Hoeveel slachtoffers gaan er vallen voordat de moordenaar gepakt wordt? En is deze moordenaar eigenlijk wel te pakken?

Op al deze vragen die in je op komen zul je ook de antwoorden vinden. Dit boek is wat mij betreft een absolute aanrader! Let wel op dat dit deel 2 is van de serie over Erika Foster. Tijdens het lezen had ik daar verder geen problemen mee, het verhaal was prima te volgen.

Je kunt De stalker in de nacht bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Kende jij dit boek of deze schrijver al? Wat vindt jij van dit boek? Of ken jij andere boeken in deze serie?

Stalker in de nacht