Super de luxe

Super de luxe

2 oktober 2021 0 Door Marìs

Super de luxe is het boek waarover jullie vandaag mijn review kunnen lezen. Geschreven door Suzanne Vermeer.

Super de luxe

Super de luxe

Super de luxe. Dit boek is geschreven door Suzanne Vermeer en vandaag deel ik met jullie waar dit boek over gaat en natuurlijk mijn review. De omschrijving op de kaft is als volgt.

Leestip: Ibiza, de erfenis!

De Nederlandse vlogster Emma van Zomeren raakt tijdens een vakantie aan de Franse Rivièra bevriend met de steenrijke Italiaanse tweeling Alessandro en Sofia Onesti. Zij nodigen haar uit om naar Monaco te gaan, waar de Onesti’s een penthouse hebben. En Emma neemt het aanbod met beide handen aan.

De dagen daarna brengt Emma door in ongekende luxe: diners in fantstische restaurants, party’s op de duurste jachten en elke avond naar het casino. Maar wanneer ze op een ochtend wakker wordt, blijkt het penthouse te zijn leeggehaald en is van Alessandro en Sofia geen spoor te bekennen. Dan doet Emma enkele schokkende ontdekkingen over de tweeling en wordt de zaak nog vreemder. Haar eigen leven komt zelfs op het spel te staan…

Mijn review

Het boek begon meteen leuk waardoor ik benieuwd was naar het hoofdpersonage. Ongeveer halverwege werd het pas écht spannender en wilde ik het boek liever ook niet meer wegleggen, terwijl ik daar in het begin nog geen moeite mee had.

Het laatste kwart van het boek was dan echt zo spannend dat je de rest in 1 ruk uit wilt lezen en dat heb ik dan ook gedaan. Het verhaal wordt mooi opgebouwd qua spanning, al mag het wat mij betreft wel al eerder in het boek spannender worden.

De nieuwsgierigheid wordt al wel meteen in het begin op gewekt en dat zie ik ook altijd als iets positiefs. Kortom; het boek is zeker aan te bevelen als je van leuke spannende boeken houdt!

Je kunt Super de luxe bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!