Ten dode opgeschreven

Ten dode opgeschreven

7 juli 2021 1 Door Marìs

Ten dode opgeschreven, is het boek wat ik vandaag voor jullie review. Het is geschreven door Peter James.

Ten dode opgeschreven

Ten dode opgeschreven

Ten dode opgeschreven van Peter James is het boek waar ik jullie vandaag een review van geef. De omschrijving op de achterkant van het boek is als volgt.

Leestip: Een onbekend leven!

Wanneer het lijk van een tiener aanspoelt voor de kunst van Sussex blijken er enkele organen uit het lichaam verdwenen te zijn. Spoedig erna spoelen er nog twee doden aan. Als de 15-jarige Caitlin niet heel snel een nieuwe lever krijgt, is ze ten dode opgeschreven. Wanneer het ernaar uitziet dat de gezondheidszorg niet op tijd iets voor haar kan betekenen, raakt haar moeder Lynn in paniek en zoekt radeloos haar toevlucht tot het internet.

Ze ontdekt een handelaar op de zwarte markt die voor een lever kan zorgen, maar de prijs die ze ervoor moet betalen is wel erg hoog… Caitlins toestand verslechtert echter met het uur, dus haast is geboden. 

Inspecteur Roy Grace komt tijdens zijn speurtocht op het spoor van een groen mensensmokkelaars. Terwijl hij en zijn team koortsachtig proberen te voorkomen dat er nieuwe slachtoffers vallen, probeert een wanhopige moeder koste wat kost het leven van haar kind te redden.

Mijn review

Dit boek begint met iets teveel verschillende verhaallijnen, maar uiteindelijk als je het verhaal begint te begrijpen/ erin begint te komen, wordt het steeds spannender.

Zal Caitlin op tijd een nieuwe lever krijgen? Of komt zij nog voor die tijd te overlijden? Dat is de hoofdvraag die je jezelf stelt tijdens het lezen van dit verhaal. En wie zijn toch die mensensmokkelaars? Wie heeft die mensen zonder organen vermoord? Of is het toch een zee-begravenis op de verkeerde plek? 

En worden de smokkelaars betrapt en opgepakt? Of weten zij te ontkomen? Lost Roy Grace deze zaak op, of lukt het hem dit keer niet? Je leest het allemaal in dit boek!

Je kunt Ten dode opgeschreven bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Kennen jullie dit boek al? En wat vonden jullie ervan?

Ten dode opgeschreven