Toen Felicia verdween

Toen Felicia verdween

28 november 2020 2 Door Marìs

Vandaag kunnen jullie mijn review lezen van het boek Toen Felicia verdween. Dit boek is geschreven door Jørn Lier Horst.

Toen Felicia verdween

Toen Felicia verdween

Vandaag vertel ik jullie waar Toen Felicia verdween over gaat en ik geef jullie mijn review van dit boek. De omschrijving is als volgt.

Leestip: Drie kleine leugens!

Stratenmakers vinden bij wegwerkzaamheden een lichaam onder het asfalt. Al snel wordt duidelijk dat het om de sinds 1979 vermiste Felicia Natholm gaat. Een dag na deze gruwelijke ontdekking verdwijnt een jonge vrouw. Inspecteur William Wisting ontdekt dat de zaak opvallende gelijkenissen vertoont met de verdwijning van Felicia Natholm en begint een bloedstollende race tegen de klok: de moord op Felicia verjaart over vijf dagen…

Mijn review over dit boek

Dit was een boek die weer erg spannend was. Je vraagt je eerst af hoe die vrouw in een kast terecht komt onder de weg. Naderhand wordt er nog iemand vermoord en wil je nóg liever weten wie nou eigenlijk de dader is.

Het verhaal is mooi opgebouwd net als de spanning in het verhaal. Dit is echt een boek die je op het laatst niet meer weg wilt leggen, omdat je gewoon móét weten hoe het afloopt.

En uiteindelijk kom je er ook achter wie het gedaan heeft en waarom. En of er 2 moordenaars zijn, of dat het er toch 1 is.

Kort om; dit is een boek die ik echt wel aan wil raden aan mensen die van spannende boeken houden!

Je kunt Toen Felicia verdween bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Ken jij dit boek al? Zo niet: aanrader! Zo ja; wat vond jij ervan?

Toen Felicia verdween