Toen ik je zag

Toen ik je zag

25 november 2020 1 Door Marìs

Lees nu mijn review over Toen ik je zag. Geschreven door Isa Hoes.

Toen ik je zag

Toen ik je zag

Vandaag kunnen jullie waar het boek Toen ik je zag over gaat. Dit boek is geschreven door Isa Hoes. De omschrijving van het boek is als volgt.

Leestip: Het miljonairsbrein ontrafeld!

Isa Hoes en Antonie Kamerling ontmoeten elkaar tijdens de audities van Goede Tijden, Slechte Tijden en worden verliefd. Voor de buitenwereld zijn zij een stralend stel, maar in werkelijkheid kampt Antonie steeds vaker met depressies. Isa probeert haar gezin bij elkaar te houden, tot Antonie op 6 oktober 2010 besluit zijn leven te beëindigen.

Naar aanleiding van de overweldigende stroom reacties na het verschijnen van Toen ik je zag, schreef Isa een voorwoord over de enorme impact die haar verhaal op zoveel lezers had.

Mijn review van dit boek

Dit boek vond ik erg aangrijpend, ik heb dan ook op diverse momenten in het verhaal moeten huilen. Gewoon omdat het zo hard binnen kwam/ heftig was om te lezen.

Je word echt meegenomen in het gevecht wat Antonie (met Isa) heeft doorstaan en dat gun ik niemand. Onlangs heb ik ook de documentaire op tv gezien en pas daarna ben ik dit boek gaan lezen.

Zelf heb ik Antonie ooit 1x mogen bewonderen in Sunset Boulevard, waarin ook depressiviteit voorkwam en een poging tot zelfmoord en waar hij (zijn personage dan) uiteindelijk vermoord werd. Even kort door de bocht gezegd. Het is mooi om te lezen hoe graag hij die rol wilde spelen als de musical ooit naar Nederland zou komen.

Het boek van Merlijn Kamerling die onlangs verschenen is, staat ook op mijn lijst met boeken die ik nog graag wil lezen.

Je kunt Toen ik je zag bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Kende jij dit boek al? Of staat het op jouw lijstje van boeken die je nog wilt lezen?

Toen ik je zag