Valeria daters en haters

Valeria daters en haters

2 april 2022 1 Door Marìs

Vandaag kunnen jullie mijn review lezen van; Valeria daters en haters. Dit boek is geschreven door Elísabet Benavent.

Valeria daters en haters

Valeria daters en haters

Vandaag lezen jullie mijn review van het boek; Valeria daters en haters. De omschrijving op de achterkant van het boek is als volgt.

Leestip: In vrije val!

Valeria heeft net haar roman gepubliceerd en wacht vol spanning op alle reacties en de recensies. Maar veel tijd om erover na te denken heeft ze niet. Ze heeft wel andere dingen aan haar hoofd nu ze gaat scheiden van haar man en ergens in de stad haar sexy minnaar op haar wacht…

Valeria heeft haar vriendinnen meer dan ooit nodig in deze chaotische tijdens, maar ook zij hebben zo hun eigen problemen. Lola heeft geen idee wat ze met Sergio aan moet en ze voelt zich vreselijk eenzaam. Carmen probeert haar weg te vinden in haar gloednieuwe relatie, maar haar schoonfamilie maakt het haar niet makkelijk. En Nerea wordt elke ochtend misselijk wakker…

De vriendinnen moeten elkaar op de been houden in dit heerlijke tweede deel in de succesvolle Valeria-serie, die de harten van miljoenen lezers wereldwijd heeft veroverd.

Mijn review

Net als in het eerste deel moet je wel echt tegen het grove taalgebruik kunnen, aangezien het woord hoer en neuken er regelmatig in voorkomen. Als je daar een beetje doorheen kunt lezen, is het verhaal best leuk om te volgen. Ondanks dat ik zelf totaal niet van dat taalgebruik hou, kan ik daar redelijk doorheen lezen en het verhaal zelf volgen.

Het verhaal zelf gaat gewoon over het liefdesleven van deze 4 meiden en hoe zij struggelen met alles wat daarbij komt kijken. Ook komt er weer de nodige humor in voor waardoor je regelmatig in de lach schiet, als die humor er niet in zou zitten zou het een stuk minder leuk zijn!

Kan ik zeggen of dit een aanrader is? Nee, want dit is niet persé echt mijn genre boek, maar toch wil ik de rest van de serie ook lezen, gewoon om te weten hoe het afloopt met deze meiden. En wat zij nog gaan meemaken in hun verdere leven.

Je kunt Valeria daters & haters bestellen op bol.com. Wanneer je dit e-book of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Heb jij een van de 3 delen over Valeria gelezen?

Valeria daters en haters