Valeria

Valeria

4 december 2021 1 Door Marìs

Vandaag lezen jullie mijn review van het boek; Valeria. Het boek is geschreven door Elísabet Benavent.

Valeria

Valeria

Vandaag vertel ik meer over het boek Valeria. Ook geef ik jullie mijn review. De omschrijving van het boek is als volgt.

Leestip: De cursus!

Valeria is 27 en woont in Madrid. Ze is net gestopt met haar baan om zich volledig op haar schrijfcarrière te richten. Maar het schrijven lukt niet en haar huwelijk zit in een dip. Er komt niets uit haar pen en haar man mag dan superknap zijn, hij is wel altijd van huis – en lijkt ook niet zo veel interesse meer in haar te hebben.

Gelukkig heeft Valeria haar beste vriendinnen Lola, Carmen en Nerea. Ze zijn onafscheidelijk en vertellen elkaar alles. Echt alles. De drie slepen Valeria door haar huwelijkscrisis, maar hebben ook genoeg aan hun eigen hoofd. Carmen is verliefd op een collega, Lola heeft een affaire met een verloofde man en Nerea had nooit tijd voor mannen, totdat ze de liefde van haar leven ontmoet. Iemand die Carmen wel érg goed kent… Kan hun vriendschap zoveel drama overleven?

Mijn review

Wat mij betreft is dit een typisch vrouwenboek met dingen waar veel vrouwen het onderling over hebben; mannen. Zelf vind ik dat het wel erg veel over Seks gaat, niet iets voor mij. Mijn favoriete boeken blijven toch echt thrillers!

Maar wat maakt dat ik het boek toch uit las, is ten eerste omdat het zich in Spanje afspeelt, ik hou van alles wat met Spanje te maken heeft, dus zet ik mezelf ertoe het uit te lezen. Daarnaast is het ook leuk om te lezen hoe het onderling tussen de vriendinnen af loopt.

Zo wil je wel echt weten hoe het verder gaat met Valeria haar huwelijk, valt het nog te redden, of is het echt klaar? Is die collega eigenlijk ook verliefd op Carmen, of ziet hij haar totaal niet staan? En Nerea, wie is die man die Carmen zo goed kent? En is dat écht een blijvertje? Dan tot slot Lola, hoe zal het met haar affaire aflopen? Worden ze betrapt? Of komen ze uiteindelijk bij elkaar? Of gebeurt er nog iets anders?

Op al deze vragen krijg je antwoord tijdens het lezen van dit boek. Als je van een vrouwenboek houdt; aanrader! Als je totaal niet houdt van boeken waarin het voortdurend over mannen en seks gaat; niet lezen.

Je kunt Valeria bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Kende jij dit boek, deze serie of deze schrijfster?

Valeria