Verdoemd

Verdoemd

24 oktober 2020 2 Door Marìs

Verdoemd. Dit boek is geschreven door Mariska Overman en deel 3 in de serie over ex-rechercheur Isabel Dieudonné.

Verdoemd

Verdoemd

Verdoemd. De omschrijving op de achterkant van het boek is als volgt.

Leestip: Voltooid!

Drie jonge mensen. Drie zelfdodingen. Is het wel zelfmoord? Of is er meer aan de hand? Isabel Dieudonné, specialist postmortale zorg en ex-rechercheur, ontrafeld beetje bij beetje een duistere waarheid.

Mijn review over het boek ‘verdoemd’

De omschrijving op de achterkant van het boek vind ik erg kort, wat mij betreft had dat nog wat uitgebreider gemogen.

Het verhaal zelf vond ik erg goed opgebouwd, mede als de spanning in het verhaal. Halverwege het boek denk je ‘shit, nee toch!’. Als je wilt weten waarom, dan moet je zelf het boek lezen.

Maar uiteindelijk komt dat toch nog goed. Wellicht niet op de manier die je verwacht, maar ik hou wel van mensen die eigenwijs zijn en hun eigen gang gaan. En er zaten weer meerdere verrassende elementen in het verhaal waardoor het spannend blijft en waardoor je het boek niet meer weg wilt leggen.

Ik heb het boek dan ook in 2 dagen uit gelezen en vind het weer een echte aanrader! Hij was weer leuker/ spannender dan deel 2 vond ik!

Je kunt Verdoemd bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Ken jij deze serie van Mariska Overman?

Verdoemd