Voltooid

Voltooid

17 oktober 2020 1 Door Marìs

Voltooid, geschreven door Mariska Overman, ontvangt vandaag mijn review.

Voltooid

Voltooid

Voltooid. De omschrijving van het boek is als volgt.

Leestip: Hoofdzaak!

Een onbekend man wordt dood aangetroffen in het bos. Uit zijn borst steekt een tak met een witte vlag: KLAAR. Isabel Dieudonné, specialist postmortale zorg en ex-rechercheur, wordt bij de zaak betrokken. Wie heeft deze bizarre moord gepleegd, en vooral: waarom? Welke boodschap wil de dader overbrengen? En misschien belangrijker nog… Blijft het bij dit ene slachtoffer?

Mijn review

Dit boek was deel 2 van een reeks geschreven door Mariska Overman. Deel 1 was het boek ‘Hoofdzaak’. De opbouw van het verhaal was spannend en daarom bleef het verhaal des te meer boeien om te lezen.

Ook dit deel vond ik spannend, maar deel 1 had weer nét iets meer een onverwachte wending in het verhaal, waardoor ik het persoonlijk leuker vond eindigen. Wat niet weg neemt dat deel 2 ook gewoon een spannend verhaal was. Op het laatst werd ook dit een boek die ik eigenlijk niet meer weg wilde leggen, omdat ik wilde weten wie de dader was. Er waren meerdere verdachten.

Ik zou dit boek wel aanraden om te lezen, maar ik raad je ook aan om bij deel 1 ‘Hoofdzaak’ te beginnen!

Je kunt Voltooid bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Ken jij dit boek al? Heb je deel 1 (Hoofdzaak) ook gelezen?

Voltooid