Voor de meisjes

Voor de meisjes

23 juni 2021 1 Door Marìs

Voor de meisjes is geschreven door Heleen van der Kemp. Vandaag lezen jullie mijn review.

Voor de meisjes

Voor de meisjes

Voor de meisjes is het boek wat ik vandaag voor jullie ga reviewen. Het is geschreven door Heleen van der Kemp. De omschrijving is als volgt

Leestip: Memento!

Kim van Rijns leven stort in als blijkt dat haar grote liefde Karel van der Zee banden heeft met de Amsterdamse onderwereld. Het stel is niet veilig meer nu hij heeft besloten te getuigen tegen een van de kopstukken, en ze duiken onder via het getuigenbeschermingsprogramma.

Joyce Vermeer geniet met volle teugen van haar luxe leventje. Ze is getrouwd met de succesvolle advocaat Leonard Vermeer, woont in een penthouse en hoeft niet te werken. Dan ontdekt ze dat ze zwanger is, tegen de wens van haar man in. Ze denkt dat hij wel zal bijdraaien, maar tot haar afschuw gebeurt het tegenovergestelde: hij eist dat ze een abortus ondergaat. Dan wordt Leonard Vermeer voor de deur van zijn penthouse neergeschoten. Is hij door zijn gelijkenis met Karel van der Zee slachtoffer geworden van een vergismoord?            

Mijn review van dit boek

Dit boek was erg spannend! Een goed boek voor mensen die van spannende verhalen houden, want er zit genoeg spanning in dit boek.

Is Leonard inderdaad vermoord door zijn gelijkenis met Karel van der Zee? Of zit er toch iets anders achter? En wie is er dan schuldig als dat zo is? Zijn familie wordt uitgebreid nagetrokken om te zien of iemand een motief had.

Het is een hele zoektocht om achter de waarheid te komen. En wat speelde er vroeger thuis in het gezin waarin Leonard opgroeide? Je komt er allemaal achter tijdens het lezen van dit boek! Een boek met een mooi maar ook triest einde. Aanrader!

Je kunt Voor de meisjes bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Heb jij dit boek wel eens gelezen? Wat vond je ervan?             

Voor de meisjes