Vriendschapsverzoek

Vriendschapsverzoek

19 september 2020 1 Door Marìs

Vriendschapsverzoek. Geschreven door Laura Marshall.

Vriendschapsverzoek

Vriendschapsverzoek

Vriendschapsverzoek. De omschrijving op de achterkant van het boek is als volgt.

Leestip: Doodsimpel!

Louise Williams ontvangt een vriendschapsverzoek op Facebook van haar oud-klasgenoot Maria. Maar Maria werd voor het laatst gezien tijdens het eindfeest op school 27 jaar geleden, en is sindsdien dood gewaand. Vooral door Louise, die al haar hele leven een verschrikkelijk geheim bij zich draagt.

Louise probeert als nog te achterhalen wat er lang geleden op het eindfeest is gebeurd. Dan wordt het lichaam van een oud-klasgenoot gevonden in het bos naast hun vroegere school, en volgen er steeds meer berichten van Maria…

Wat ik van dit boek vond

Dit boek was er ook weer een waarvan je zegt; super spannend! Ook dit boek wilde ik liever niet meer wegleggen en hiervan kon ik ook veel achter elkaar lezen. Terwijl mijn concentratie niet altijd heel geweldig is.

Dat zegt dus wel weer hoe spannend dit boek is. Tot op het laatst blijft het ook spannend of Maria nou tóch nog leeft, of niet. Want als zij het niet is, wie stuurt dan die geheimzinnige berichten…? Daar kom je achter aan het eind van dit boek!

Ik vind dit boek een absolute aanrader en zeker de moeite van het lezen waard als je van spannende boeken houdt.

Je kunt Vriendschapsverzoek bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Heb jij ‘Vriendschapsverzoek’ wel eens gelezen?

Vriendschapsverzoek