Waar doen ze het van?

Waar doen ze het van?

6 oktober 2021 1 Door Marìs

Waar doen ze het van? Vandaag review ik voor jullie het boek ‘Waar doen ze het van’, van Erica Verdegaal. Met hierin richtlijnen van hoe je rijk word en blijft.

Waar doen ze het van

Waar doen ze het van?

Waar doen ze het van? Dit boek van Erica Verdegaal review ik vandaag voor jullie. De omschrijving op de achterkant van het boek is als volgt.

Leestip: De Mitford-moorden Pamela!

Rijk worden is de geheime droom van velen. Maar hoe word je rijk? En hoe blijf je het? Misschien stel je die vragen liever niet. Rijkdom is toch iets voor loterijwinnaars, erfgenamen, veelverdieners en gierigaards? Maar dat is lariekoek! Deskundigen, wetenschappers en miljonairs weten al lang hoe je rijk wordt en hoeveel geld je daarvoor nodig hebt.

Erica Verdegaal haalt je over om vandaag nog werk van je rijkdom te maken. Dat gaat natuurlijk niet helemaal vanzelf. Je moet keuzes maken, en vooral: je moet het écht willen. Ook daarmee helpt Verdegaal je stap voor stap en enthousiast op weg. Je zult ontdekken dat rijk zijn is weggelegd voor iedereen. En dus zeker voor jou.

Dit boek las ik afgelopen voorjaar, op het moment dat we even in de intelligente lock down zaten. Ik vond dit boek een erg interessante opbouw hebben. Het gaat wat mij betreft alle punten langs die je moet weten, of waarvan het handig is om er meer over te weten. Zo wordt er onder anderen ook gepraat over beleggen, met goede uitleg erbij. En daarnaast ook over geld schenken en schuldenvrij schenken. Nou zitten we inmiddels natuurlijk in 2020 en dit boek is al zo’n 8 jaar oud nu ongeveer, dus niet álles is up to date. Het stamt eigenlijk uit de vorige crisis, dus wat dat betreft was het juist wel deels weer toepasselijk.

Maar deels ook niet, want de huizenprijzen zijn op het moment dat ik deze review schrijf totaal nog niet gezakt. Wie weet wanneer deze review online komt inmiddels wel.

Maar ik vond dit een mooi compleet boek voor beginners, maar ook zeker als iets verder gevorderde kun je hier nog wel iets van opsteken. Dus eigenlijk kan gewoon iedereen dit boek wel lezen. Je kunt er altijd voor jezelf wel wat uitpikken denk ik. Met sommige dingen ben ik het ook totaal niet eens. Zoals dat zij zegt dat je geen geld moet sparen voor je kinderen. Omdat ze dan hun best niet meer zouden doen om zelf te sparen. Maar dat is onzin. Je kunt ook gewoon sparen zonder dat ze het weten en daarbij zal dit ook per kind verschillen. Grotendeels zal dit ook aan de opvoeding van je kind liggen.

Maar kort gezegd; aanrader voor zowel de beginner als iets verder gevorderde!

Je kunt Waar doen ze het van? kopen via bol.com. Wanneer je dit via deze link doet, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus bij deze; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Heb jij ‘waar doen ze het van’ al wel eens gelezen? Wat is jouw mening over dit boek?

Waar doen ze het van