Waarom de rijken alsmaar rijker worden

Waarom de rijken alsmaar rijker worden

20 januari 2021 1 Door Marìs

Vandaag vertel ik jullie over hetboek; Waarom de rijken alsmaar rijker worden. Geschreven door Robert Kiyosaki.

Waarom de rijken alsmaar rijker worden

Waarom de rijken alsmaar rijker worden

Vandaag vertel ik jullie waar; Waarom de rijken alsmaar rijker worden’ over gaat. De omschrijving van het boek is als volgt.

Leestip: De kunst van goed leven!

Wat heeft school je over geld geleerd? Dit boek gaat over wat school je NIET heeft geleerd. Waarom spaarders verliezers zijn. Er was eens een tijd dat spaarders winnaars waren. Er was eens een tijd dat een spaarder kon sparen en daar rijk mee kon worden. Tegenwoordig zijn spaarders verliezers.

Waarom de rijken alsmaar rijker worden gaat over echt financieel onderricht – en niet over het sprookje van: Ga naar school, vind een baan, spaar geld, koop een huis, los je schulden af en investeer voor de lange termijn in aandelen.

Dit boek is de masteropleiding van Rijke pa, arme pa. Als je op zoek bent naar nieuwe ideeën over hoe je in de toekomst in voorspoed kunt overleven, dan is dit een boek voor jou.

Mijn review

Dit boek was weer een verdieping van het boek Rijke pa, arme pa. Je leest hier echt in waarom de rijken steeds rijker worden. Of in elk geval, een deel van de rijken. Wellicht zijn er anderen die het op andere manieren doen.

Als je rijke pa, arme pa interessant vond en meer wilt weten of wat jij kunt doen om ook via dezelfde weg rijk te worden als Robert deed, is dit zeker een interessant boek voor je.

Zelf is het deels wel mijn weg, deels niet, maar als nog vond ik het interessant om te lezen, omdat ik opensta voor dit soort dingen. Aanrader? Ja! Mits je in dit onderwerp geïnteresseerd bent én Rijke pa, arme pa gelezen hebt. Want die moet je wel eerst lezen.

Je kunt Waarom de rijken alsmaar rijker worden bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Heb jij dit boek van Robert ook gelezen? Of andere boeken van hem? Wat vond jij ervan?

Waarom de rijken alsmaar rijker worden