Waterland

Waterland

6 februari 2021 1 Door Marìs

Vandaag review ik het boek Waterland voor jullie. Deze is geschreven door Suzanne Vermeer.

Waterland

Waterland

Vandaag vertel ik jullie waar het boek Waterland over gaat, geschreven door Suzanne Vermeer. De omschrijving is als volgt.

Leestip: Souvenir!

Claudette heeft haar hectische leventje in Nederland achter zich gelaten en is met haar man een bed and breakfast begonnen in Umbrië. Het leven lacht haar toe, maar wat vrijwel niemand weet, is dat ze niet vrijwillig uit Nederland vertrokken is. Als meer dan tien jaar draagt ze een geheim met zich mee, maar nu lijkt het verleden haar ineens in te halen.

Het begint met een onheilspellend e-mailtje. Een dag later valt tijdens het bezoek van een jonge Nederlandse vrouw en haar moeder een naam. Is het toeval? Ze dacht dat ze voorgoed afscheid had genomen, maar nu blijkt dat sommige zaken niet weggaan. Dat fouten niet zomaar verdwijnen. En dus zal ze moeten terugkeren naar waar het ooit allemaal begon…

Mijn review over dit boek

Dit boek is deel 2 samen met het boek ‘souvenir’, die ik vorige week voor jullie reviewde. Deel 1 was al spannend, en deel 2 gaat verder in op het leven van de eigenaresse van de bed and breakfast die voorkomt in deel 1.

Het is niet persé noodzakelijk om eerst deel 1 gelezen te hebben, maar stiekem vind ik het toch wel handig, omdat je dan gewoon kleine details beter begrijpt.

Om te beginnen vind ik het erg leuk dat ze eens een boek geschreven hebben die min of meer uit 2 delen bestaat. Dat is weer eens wat anders. Ook dit boek was weer erg spannend en eigenlijk wilde ik deze niet wegleggen, maar het liefst in 1x helemaal uit lezen.

Helaas lukte dat niet (deels door tijdgebrek). Maar ik vind dit boek absoluut een aanrader. Dit is een spannend Suzanne Vermeer boek die je zeker gelezen moet hebben!

Je kunt Waterland bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Heb jij ‘Waterland’ al gelezen en wat vond jij ervan?

Waterland