Weekend Terschelling

Weekend Terschelling

9 juni 2021 1 Door Marìs

Weekend Terschelling, is een boek geschreven door Els Kerkhoven. Dit is tevens het boek waarover ik jullie vandaag meer ga vertellen, en natuurlijk geef ik mijn review.

Weekend Terschelling

Weekend Terschelling

Vandaag review ik voor jullie het boek; Weekend Terschelling, van Els Kerkhoven. De omschrijving van het boek is als volgt.

Leestip: Voetbalvrouwen!

Voordat Isa naar het buitenland vertrekt, gaat ze met haar zusje Daan en hun beste vriendin Sylvie nog een keer terug naar Terschelling, het vakantie-eiland van hun jeugd. De trip down memory lane krijgt een dramatische wending als Sylvie spoorloos verdwijnt. De enige getuige is de oude Jannetje, maar zij heeft een beginnende vorm van alzheimer. Hoe betrouwbaar is haar getuigenis?

Daan en Isa zetten alles op alles om Sylvie te vinden, maar dan verandert de zoektocht op het eiland in een regelrechte nachtmerrie. 

Mijn review van dit boek

Vanaf het moment vlak voordat Sylvie gaat verdwijnen, wat al bijna meteen in het begin van het verhaal is, wordt het erg spannend. Ze wordt achterna gezeten, zal zij weten te ontsnappen? Of valt zij en bezeert zij zichzelf waardoor ze niet meer weg kan komen? Of gebeurt er nog iets anders?

Zal zij dit avontuur overleven? Of volgt de dood voor haar? En wat gebeurt er daarna met Daan en Isa? Je krijgt overal antwoord op in dit boek. 

Het is een mega spannend verhaal waar je helemaal in wordt meegezogen. Het boek wil je ook het liefst niet meer wegleggen, maar in 1x uit lezen! Zeker een aanrader voor mensen die van spannende boeken houden!!

Je kunt Weekend Terschelling bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Ken jij deze schrijfster al? Wat vindt jij van haar boeken?

Weekend Terschelling