Weg ermee

Weg ermee

2 september 2020 0 Door Marìs

Weg ermee is geschreven door Dennis storm. Vandaag lezen jullie mijn review over dit boek.

Weg ermee

Weg ermee

Weg ermee. Is een boek geschreven door Dennis Storm over minimalisme.

Leestip: Het slimme bespaarboek!

Hij zegt: thuis leven alsof je op vakantie bent, dat is de kunst van het minimalisme. Hij schrijft in dit boek over hoe hij minimalisme beleefd. Met als voorbeeld iemand die een huis wilde kopen mét extra kamer voor haar troep/ spullen.

De prijs was per vierkante meter zo’n 4000 euro. Toen gevraagd werd hoe groot deze extra kamer moest zijn, zei ze: 10 vierkante meter. Dat kwam dus neer op 40.000 euro voor die kamer met spullen. Terwijl de spullen maar een paar honderd euro waard waren. Toen zij dat eenmaal voorgerekend kreeg ging ze toch maar opruimen en kocht uiteindelijk een huis met 1 slaapkamer minder. Dat huis was 65.000 euro goedkoper. Hierdoor kreeg ze lagere maandlasten en dus meer vrijheid.

Mijn review

Ik vond het een prima boek om eens gelezen te hebben. Want er staan best leuke voorbeelden in van waar minimalisme toe kan leiden. Zoals het voorbeeld wat ik dus hier boven al beschreef. Het is wel eens goed om met je neus op de feiten gedrukt te worden en te zien dat we met zijn allen zoveel onnodige dingen kopen.

Dit boek maakt je op een positieve manier wakker. Ik vind het dus wel een boek wat goed is als je het eens gelezen hebt. Het is geen dik boek, je leest het in ongeveer 2 uurtjes uit, dus dat kan altijd wel even tussendoor!

De tekst is leest lekker weg, dus ook dat is een pré.

Je kunt Weg ermee bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Hoe denk jij over minimalisme?

Weg ermee