Welkom op Ikleesgraag.nl

Welkom op Ikleesgraag.nl

4 maart 2020 3 Door Marìs

Welkom op Ikleesgraag.nl. Vandaag schrijf ik alvast een welkom artikel op mijn nieuwe blog Ikleesgraag.nl. Op deze blog zullen voornamelijk boek reviews online gaan komen over diverse soorten boeken. Wel allen Nederlandstalig.

Welkom op Ikleesgraag.nl

Welkom op Ikleesgraag.nl

Welkom op Ikleesgraag.nl. Sinds vandaag zal ik deze blog gaan bijhouden. Ik ben Maris, op dit moment nog 31 jaar en ik hou veel van lezen. Tevens blog ik ook over alles wat met geld te maken heeft op Moneyzz.nl.

Daarnaast hou ik enorm veel van Gran Canaria, waar ik ook Canarische vriendinnen heb wonen. Een keer in de 2 jaar zoek ik ze op en dan blijf ik ongeveer 3 weken op het eiland. Sinds 2018 vier ik daar dan ook eens in de 2 jaar mijn verjaardag, zodat ik dat ook eens met mijn vriendinnen daar kan vieren. Gegarandeerd mooi weer in de herfst! Waar ik dan ook volop van geniet. Die reis maak ik altijd samen met mijn moeder en we hebben het altijd heel gezellig.

Verder vind ik het ook heerlijk om lekker rustig in de natuurlijk te wandelen, je ziet zoveel mooie dingen als je echt goed om je heen kijkt! Ook vind ik het erg leuk om musicals te bezoeken, en daar reserveer ik dan ook af en toe een budget voor. Ook dit doe ik meestal samen met mijn moeder en soms met een vriendin. Ik heb al vele musicals mogen bezoeken en geniet er altijd weer volop van.

Wat jullie kunnen verwachten van deze blog is meerdere keren per week een artikel online. Dit zullen zoals ik in het begin al schreef voornamelijk boekreviews zijn. De boeken waar ik van hou zijn; Biografieën, Waargebeurde verhalen, Thrillers (of alles wat maar een beetje spannend is), maar ook boeken met humor erin zoals b.v. die van Jill Mansell. Ik zal dus uitsluitend Nederlandstalige boeken reviewen. Want naast Nederlands, lees ik alleen Spaans om de taal beter te leren, zodat ik nóg beter met mijn vriendinnen kan communiceren. Dat zijn de 2 talen waar ik me het meeste prettig bij voel.

Hebben jullie nog suggesties voor mij passend bij bovengenoemde genres? Het liefst wel boeken die niet méga zwaar en dik zijn, want dat vind ik niet lekker lezen. Mijn boeken zal ik voornamelijk bij de bibliotheek lenen, dus het kan soms even duren voordat ik iets review. Wel kan ik bij de bieb een aanvraag doen of ze nieuwe boeken willen aanschaffen. Recent is me dat gelukt met ‘De Mitford-Moorden: Pamela’. Deze ligt binnenkort voor mij klaar, dus daar verheug ik mij al enorm op!

Wat zijn jouw favoriete boeken/ genres? 

Welkom op Ikleesgraag.nl