Winterberg

Winterberg

5 juni 2021 1 Door Marìs

Winterberg, een boek geschreven door Kiki van Dijk is het boek die ik vandaag voor jullie review. 

Winterberg

Winterberg

Vandaag review ik het boek ‘Winterberg’ voor jullie. Dit boek is geschreven door Kiki van Dijk en de omschrijving op de achterkant is als volgt.

Leestip: De weg naar financiële vrijheid!

Roos is toe aan een break en nodigt haar twee beste vriendinnen uit voor een weekendje skiën in Winterberg. Ze verblijven in het knusse Hotel Bremberg, waar Roos als kind regelmatig kwam. Het hotel is niets veranderd en ze voelt zich er meteen weer op haar gemak. Hun verblijf wordt nog leuker als de vriendinnen gezelschap krijgen van sportjournalist Frank, met wie Roos direct een klik voelt.

Die nacht breekt een hevige sneeuwstorm uit en de gasten mogen het hotel niet verlaten. De volgende ochtend blijkt Roos spoorloos verdwenen. De plaatselijke politie gaat uit van een ongeluk, maar Frank vertrouwt het niet. Wat heeft het hotel en de rest van Winterberg te verbergen en hoe kan hij op tijd achterhalen wat er met Roos is gebeurd?

Mijn review

Dit was een heel spannend boek die je helemaal niet meer weg wilt leggen, maar in 1x uit wilt lezen. Het verhaal wordt nog spannender naar mate de hoofdstukken vorderen. 

Wie heeft Roos meegenomen? Of is ze toch in de afgrond gevallen? En waarom is ze naar buiten gegaan in die sneeuwstorm? Wie stuurde haar die briefjes?

Op al deze vragen krijg je een antwoord gedurende het verhaal. En ook kom je achter de familiegeschiedenis van Roos. Wat zit hier allemaal achter?

Je kunt Winterberg bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Kennen jullie het boek ‘Winterberg’ van Kiki van Dijk? Wat vonden jullie van dit verhaal?

Winterberg