Winterwereld

Winterwereld

2 juli 2022 0 Door Marìs

Op dit moment lezen jullie mijn review van het boek; Winterwereld. Dit boek is geschreven door Linda van Rijn.

Winterwereld

Winterwereld

Vandaag is het boek ‘winterwereld’ aan de beurt voor een review. Dit boek is geschreven door Linda van Rijn. De omschrijving is als volgt.

Leestip: De route naar 100.000 per jaar!

Lara van Dam verheugt zich op een knus winterweekendje met haar vriendengroep. Ze hebben een huisje gehuurd in de Brabantse bossen en er zijn geen andere plannen dan eten, drinken en bijkletsen bij de open haard. Maar het weekend loopt totaal anders als Lara er op de eerste avond achter komt dat haar vriend Yves is vreemdgegaan.

Lara is woedend en wil naar huis, maar zonder rijbewijs en openbaar vervoer komt ze niet ver. Boos en verdrietig loopt ze weg, het donkere en ijskoude bos in. Het maakt haar niet uit, als ze maar niet terug hoeft naar het huisje. Wanneer vervolgens ieder spoor van Lara ontbreekt, worden de vrienden ongerust en gaan haar zoeken. Maar dat loopt uit op een nachtmerrie…

Mijn review van dit boek

Dit is weer zo’n typische heerlijke winterthriller die je het liefst in 1 ruk uit wilt lezen. Heerlijk om mee te nemen op vakantie, of gewoon lekker voor op de bank onder je dekentje. Natuurlijk is hij in de zomer nog net zo leuk, want zelf lees ik het vaak andersom. Winterboeken in de zomer en zomerboeken in de winter. Gewoon omdat ik zo’n hekel aan de winter heb.

Het verhaal leest lekker weg en tijdens het lezen van dit boek stel je jezelf ook weer genoeg vragen zoals; overleeft Lara het koude bos in de nacht wel? Waar is Yves gebleven en waarom komt Rianne maar niet terug? Wie weet er meer van deze verdwijningen? En waarom zijn ze verdwenen? Als Yves dood gevonden wordt vraag je je nog meer af; wat is er gebeurt? Rianne is weg, heeft zij er iets mee te maken? Komt het ooit nog goed tussen Lara en Rianne?

Voor wie van Suzanne Vermeer en Linda van Rijn is dit boek zeker weer een aanrader!

Je kunt ‘Winterwereld’ op bol.com kopen. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Jij betaalt gewoon de normale prijs, en sponsort mijn blogs hiermee! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Heb jij al veel boeken van deze schrijfster gelezen?