Winterzon

Winterzon

3 juli 2021 1 Door Marìs

Winterzon van Linda van Rijn is het boek waar ik jullie vandaag meer over ga vertellen. Je leest waar het boek over gaat en mijn review.

Winterzon

Winterzon

Vandaag geef ik jullie mijn review over het boek ‘Winterzon’, geschreven door Linda van mijn. De omschrijving van het boek is als volgt.

Leestip: Last minute!

Ter ere van hu 40-jarig huwelijksfeest nemen Herman en Ineke van Heesch hun kinderen en kleinkinderen mee op een winterzon vakantie naar Curaçao. Op een avond besluiten de schoonzusjes Amber en Sophie te gaan stappen. Er is een leuke beachparty en ze drinken de ene cocktail na de andere. De keurige huismoeder Sophie raakt zowaar los en is de hit van de avond op de dansvloer. Ze gaat zelfs in op de avances van een knappe en charmante Antilliaan.

Het strandfeest loopt ten einde en Amber wil naar huis, maar Sophie is niet van plan om mee te gaan. Amber besluit om dan maar alleen een taxi te nemen en moet eigenlijk wel grinniken om deze onverwachte kant van haar brave schoonzus. Maar als Sophie ook de volgende ochtend niet naar huis terugkeert, blijkt er niet veel meer te lachen…

Mijn review van dit boek

Wederom kwam ook dit verhaal te traag op gang naar mijn zin, het lijkt bijna wel standaard bij deze schrijfster, in elk geval bij de oudere boeken van haar. Ik heb altijd liever boeken waar je meteen bam in het verhaal zit en het ook meteen spannend is.

Maar afgezien daarvan, vanaf het moment dat het verhaal spannend wordt, wil je het boek ook niet meer wegleggen en weten hoe het afloopt. Waarom ging Annemieke zo snel naar huis vanaf het feest? Had ze echt hoofdpijn of was dat gewoon een smoes?

En kan Amber Sophie nog terug vinden? Of is Sophie echt verdwenen? En van wie is de drugs? Hoe komt die in de tas van Sophie terecht? Want van Sophie is het niet, dat kan niet, toch? Een spannend verhaal, dus zeker een aanrader als je van spannende verhalen houdt!

Je kunt Winterzon bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Heb jij Winterzon al eens gelezen? Wat vond je ervan?