Work hard travel harder

Work hard travel harder

5 januari 2022 1 Door Marìs

Work hard travel harder is het boek dat ik vandaag voor jullie ga reviewen. Het is geschreven door Suzanne van Duijn.

Work hard travel harder

Work hard travel harder

Vandaag review ik voor jullie het boek; Work hard travel harder. Dit boek is geschreven door Suzanne van Duijn en de omschrijving op de achterkant van het boek is als volgt.

Leestip: Kroongetuige!

Werken op de mooiste plekken op aarde, waar en wanneer je maar wilt. Dat klinkt haast te mooi om waar te zijn, maar dat is het niet. Digital nomad Suzanne van Duijn laat met praktische tips, echte verhalen en inspirerende interviews met andere digital nomads zien hoe je locatie-onafhankelijk kunt werken. 

Lees hoe je productief werkt zonder zand in je toetsenbord. Hoe je eenzaamheid en reismoeheid de baas blijft. Hoe je klanten binnenhaalt vanuit het buitenland. Hoe je geschikte werkplekken en gelijkgestemden vindt en hoe je geld niet opraakt onderweg. Laat je inspireren en kies voor deze mooie combinatie van werken en reizen.

Mijn review van dit boek

De opzet van het boek vind ik erg leuk, lekker afwisselende hoofdstukken, zoals dan weer een interview, dan weer een destination guide, enz. Zo wordt het niet saai en blijft het leuk om het hele boek te lezen.

Ook lees je tips voor websites waar je een geschikte verblijfplaats of werkplaats kunt vinden onderweg. De tips die een digital nomad goed kan gebruiken. Wellicht weet je nog niet helemaal wat een digital nomad eigenlijk voor werk doet. En aangezien dat van alles kan zijn, wordt er in het boek ook lijstje weergegeven van beroepen die je uit kunt voeren als je digital nomad wilt worden.

Afgezien daarvan staan er ook handige tips in de diverse hoofdstukken vermeld, dit kan in elk hoofdstuk zijn, want ook in de interviews worden nog wel eens tips gegeven door de mensen. En daarnaast vind ik het ook erg leuk om te lezen hoe mensen zijn gaan doen, wat ze zijn gaan doen. En hoe ze in het leven staan.

Als je interesse hebt in het locatie-onafhankelijk werken is dit boek zeker een aanrader!

Je kunt Work hard travel harder bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Kennen jullie dit boek en wat vond je ervan?

Work hard travel harder